Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Een vacature in de verhuizingen, transport of logistiek?

Wiver is een uitzendbureau in Meppel dat ervaren medewerkers levert in de  verhuizingen, transport en logistiek voor uw flexibele schil. Bij ons uitzendbureau betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van het personeel in de logistiek, verhuizingen, transport of waar dan ook. Kiest u voor ons uitzendbureau, dan kiest u voor kwaliteit en flexibiliteit. Het maakt niet uit of het gaat om een vacature van verhuizer, magazijnmedewerker of chauffeur, bij ons kunt u altijd besparen op de personeelskosten. Doordat we niet alleen een vestiging hebben in Meppel, maar door heel Nederland actief zijn, kunnen we snel personeel leveren dat u nodig hebt. Hierbij maakt het niet uit op welke locatie dat is en hoe snel u een vacature gevuld wilt hebben.

Het uitzendbureau in Meppel dat kwaliteit levert

Kiest u voor Wiver, dan kiest u voor een uitzendbureau dat staat voor kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een magazijnmedewerker, vrachtwagenchauffeur of verhuizer. Heeft u een uitzendkracht nodig in Meppel of op een andere locatie? Plaats dan snel uw vacatures in de bouw, logistiek en transport. Vanuit ons netwerk kunnen we u dan snel de geschikte kandidaat voor uw vacature bieden. Heeft u een spoedopdracht? We regelen personeel voor u binnen 1 uur. Zoekt u een magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur? Dan kunnen wij uw vacature snel op een passende wijze invullen.

Wiver is uw uitzendbureau in Meppel

Wiver is sinds 1986 een succesvol uitzendbureau dat snel gemotiveerd personeel levert in Meppel op het gebied van verhuizingen, logistiek en transport. Uw vacature in de logistiek laat u invullen door ons uitzendbureau. Een voordeel hiervan is dat ingehuurd personeel goedkoper is dan vaste mensen. Wij geven u nog een aantal redenen om de vacatures aan te bieden bij ons uitzendbureau in Meppel te kiezen:

 • Wij hebben altijd flexibele en gemotiveerde werknemers in Meppel
 • Bij ons geldt: afspraak is afspraak
 • Makkelijk inspringen op veranderingen in de markt

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Ik ben op zoek naar

  personeel

  Ik ben op zoek naar

  een baan

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuizingen transport en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Alleen met vast personeel bij ons in dienst maak je het verschil. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.