Uitzendbureau transport en vrachtwagenchauffeurs

Marktleider in logistiek en transport

Uitzendbureau vrachtwagenchauffeurs

Uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs

Wiver is hét uitzendbureau voor logistiek en transport. Al sinds 1986 leveren wij vrachtwagenchauffeurs, verhuizer/bijrijders, meubel- en goederenbezorgers door heel Nederland.

Poolmanagement Vrachtwagenchauffeurs

Wiver heeft tien vestigingen en biedt daarmee een landelijke dekking aan transporteurs en distributeurs. Wiver beschikt over een groot bestand met geschikte vrachtwagenchauffeurs.

Opleidingen en kwalificaties

Zonodig leiden wij mensen zelf op en helpen gemotiveerde chauffeurs met het behalen van het C-rijbewijs of Code-95. Chauffeurs zijn medisch gekeurd en beschikken over een VOG.

Over Wiver

Wiver is hét uitzendbureau voor Transport en Logistiek. Meer dan 600 uitzendkrachten werken dagelijks  voor verhuisbedrijven, transporteurs en logistieke bedrijven.

Over Wiver

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.