Werken als verhuizer bij Wiver?

Reageer snel op deze top vacature!

Vacature verhuizer

Vacature Verhuizer bij Wiver

Voor opdrachtgevers uit het hele land zijn wij op zoek naar gemotiveerde verhuizers. Als verhuizer bij Wiver kan je vrijwel direct aan de slag. Ook zonder opleiding of diploma’s ben je van harte welkom om te solliciteren. Wiver regelt vervoer of je krijgt een auto van de zaak! Je verdient goed en krijgt wekelijks uitbetaald. Je werkt in een klein team in een leuke sfeer.

Salaris van €2200 tot €2700 per maand

We bieden je graag een dienstverband aan waarbij je voor langere tijd kan rekenen op vaste uren. Naast je salaris krijg je ook een goede onkostenvergoeding, auto van de zaak of reiskostenregeling en aantrekkelijke overwerktoeslagen.

Die leaseauto zetten we alvast klaar

Werk je naar voller tevredenheid dan regelen we ook nog eens een lease auto (Kia Picanto) voor je!

Hét uitzendbureau voor de verhuisbranche

Wiver is al sinds 1986 hét uitzendbureau van en voor verhuizers. Duizenden medewerkers hebben dankzij onze bemiddeling een vaste baan gekregen. Ook investeren wij in onze werknemers in de vorm van extra opleidingen. Wil je ook  direct een baan als verhuizer en wekelijks je salaris ontvangen?

Werken bij Wiver

Aanpakkers gezocht!

Wiver uitzendbureau sinds 1986

Wiver bestaat al sinds 1986 en is een landelijk werkend uitzendbureau gespecialiseerd in transport en logistiek. Een goede relatie met onze werknemers en klanten vinden wij van het grootste belang. Ontzorgen van klanten en medewerkers staat dan ook in het vaandel. Service en flexibiliteit zit in onze genen en als familiebedrijf gaan we echt voor de lange termijn. Wij streven naar het best mogelijke werkgeverschap in de vorm van een goed salaris, lange contracten, opleidingsmogelijkheden en natuurlijk de best passende baan.

Wat wij je bieden

  • Salaris van €2200- €2700 per maand
  • Onkosten vergoeding van €125 per maand
  • Overwerktoeslag van 130%
  • Tot 40 uur per week
  • 28,5 vrije dagen
  • Pensioenregeling
  • Gratis werkkleding
  • Mogelijk vaste aanstelling
  • VCA certificaat en extra opleiding
  • Mitsubishi spacestar lease auto

Geef je carrière een boost> Solliciteer naar verhuizer!

Solliciteren op de vacature van verhuizer is heel eenvoudig. Klik op de knop solliciteren en laat je gegevens achter. Je kan ook een mailtje sturen naar sollicitatie@wiver.nl of een chat opstarten.  Graag nemen wij in een persoonlijke gesprek jouw wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden door. Als het allemaal past kan je vrijwel direct aan de slag.