Vakkundig personeel

Heeft u een vacature voor een verhuizer? Uitzendbureau Wiver is sinds 1986 gespecialiseerd in verhuispersoneel. Zoekt u nieuwe medewerkers? Wiver is de juiste keuze. Zo zijn wij marktleider in verhuispersoneel en hebben wij een verhuispool van 300 verhuizers in allerlei disciplines. Waar u ook een verhuizer nodig heeft, in heel Nederland weet Wiver u de juiste kandidaat op de juiste plek te bieden. Met 9 vestigingen verspreid over het land regelen we de juiste verhuizer voor u. Een vacature beschikbaar of wilt u dat we deze voor u opvullen? Neem contact op met Wiver.

Vacature verhuizer gezocht?

Zoekt u een geschikte verhuizer in uw regio of reageert er niemand op uw vacature? Wiver vindt voor u een juiste kandidaat. Op ieder tijdstip en op elke locatie. Er wordt alleen betaald voor de daadwerkelijke uren. Dus geen aanrijtijden meer. Ook kunnen we uw vacatures invullen in België en Duitsland. Met ruim 100 bedrijfswagen kunnen we overal komen.

Gekwalificeerd personeel

Huurt u een verhuizer via Wiver, dan zorgen we ervoor dat u kiest voor gemotiveerd personeel. Wiver is kort gezegd een verhuisbedrijf dat de landelijke flex schil kan regelen tegen lagere kosten. Heeft u een groot project gescoord, maar geen zin om een vacature uit te zetten? Bel ons en wij regelen het voor u. Wij leveren waar dan ook in Nederland de juiste mensen en bij spoed binnen 1 uur. Altijd handig in het geval van uitval of een spoedopdracht. Huurt u een verhuizer via Wiver, dan krijgt u personeel dat aan alle eisen voldoet. Onze mensen hebben desgewenst VCA en VOG. Ook hebben een aantal PPV of inboedelverhuizer. Alles wat u van een gerenomeerd bureau mag verwachten.

Gespecialiseerd in de volgende functies

  • Project verhuizer
  • Particuliere verhuizers
  • Assistent verhuizers
  • Verhuischauffeur
  • Overzeepakker
  • Handyman
  • Arthandler

Heeft u een vacature verhuizer open in de bovengenoemde functies? Vertel het ons en wij gaan op zoek.

Heeft u een vacature voor ons?

Overtuigd en wilt u een vacature invullen door ons verhuispersoneel? Bekijk dan onze website voor de contactgegevens van een vestiging bij u in de buurt. Heeft u een algemene vraag? Dan kunt u ons mailen op info@wiver.nl. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Een vacature voor een verhuizer vult u bij Wiver.

Vacature Wiver