Wiver voor onze medewerkers

Uitzendwerk is maatwerk

Wiver is een informele en betrokken werkgever, of je nou op kantoor bij ons werkt of als uitzendkracht, voor ons is iedereen even waardevol. Want alleen samen kunnen we er een succes van maken!

Wij nemen je serieus en zoeken voor iedereen een passende baan. We gaan op zoek naar de beste match om zo tot een succesvolle samenwerking te komen. Soms is dit maatwerk, en soms stroom je direct in en gaat meteen aan de slag. In alle gevallen is ons uitgangspunt, de ideale baan voor je vinden, want met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk.

Onze insteek is een samenwerking voor de lange termijn, zo verzorgen wij opleidingen zodat je je kan door ontwikkelen. Ook geven wij vaste contracten om je zekerheid te bieden en zo ervaring en kwaliteit aan ons te binden. Wij zorgen dat je elke week netjes alle gewerkte uren uitbetaald krijgt, werk je 50 uur dan krijg je 50 uur!

Naast een vast contract kun je bij ons ook een auto van de zaak verdienen, welke je ook tegen een kleine vergoeding privé mag gebruiken. Zo kom je in ieder geval netjes elke dag op je werk.

Samengevat, wij bieden:
Auto van de zaak, die ook privé gebruikt mag worden
Vaste en tijdelijke contracten
Opleidingen om je door te ontwikkelen
De leukste banen in de logistiek
Een betrokken werkgever waar je nog jaren met plezier aan de slag kan

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk team van betrokken collega’s en een werkgever waar je je kan doorontwikkelen ben je bij Wiver aan het juiste adres!

Contact

Stuur je CV naar info@wiver.nl of neem direct contact op met de dichtstbijzijnde vestiging in de buurt, en wie weet begin je morgen al aan je nieuwe baan. Bekijk ook onze vacatures

Betrokken bij onze medewerkers Wiver Uitzendbureau

Wiver bedrijfsauto