Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Vacatures verhuizer

Uitzendbureau in de bouwlogistiek

Op dit moment is er een tekort aan werknemers in de bouw en logistiek. Gespecialiseerd bouwpersoneel is waardevol. Om ervoor te zorgen dat zij zich vooral bezig kunnen houden met het op tijd afmaken van dat belangrijke project, maken bouwbedrijven steeds vaker gebruik van bouwlogistiek personeel. Logistiek uitzendbureau Wiver levert sinds 1986 door het hele land professionele medewerkers in de bouwlogistiek. Maar wat is bouwlogistiek precies? De term bouwlogistiek heeft betrekking op het logistieke proces op bouwplaatsen en projecten. Dus de planning. Dit klinkt misschien als een simpele zaak maar is dit in de werkelijkheid vaak niet. Daarom investeren bedrijven steeds meer tijd in de planning van een bouwproject, en wat voor personeel ze daarbij nodig hebben.

Flexpersoneel in de bouwlogistiek

Wiver levert door het hele land professionele medewerkers in de bouwlogistiek. Deze medewerkers worden ook wel “sjouwploegen” genoemd. Deze “sjouwploegen” zorgen ervoor dat de materialen terecht komen waar deze nodig zijn. Van de plek waar ze gelost worden naar de bouwlocatie, en ze leveren de materialen ook weer af waar ze verder verwerkt moeten worden. Op deze manier kunnen u en uw personeel zich bezighouden met het leveren van vakwerk, terwijl wij het sjouwwerk verzorgen.

Onder werkzaamheden van het bouwlogistiek personeel valt onder andere:

 • Het verhuizen van materialen
 • Het gereedschap klaarleggen
 • De materialen afvoeren
 • Het sjouwen van materialen op de bouwlocatie/werkplek
 • Het transporteren van materialen met een busje

Voordelen van het inhuren van Flexwerkers

Dus waarom zou u flexwerkers inhuren in de bouwlogistiek? Samengevat, wanneer uw materialen op de werklocatie worden geleverd zijn onze werknemers aanwezig er om ervoor te zorgen dat uw vakkrachten er direct mee aan de slag kunnen. Op die manier kunnen uw dure vakkrachten een groter deel van hun werktijd besteden aan dat waar ze goed in zijn, terwijl de medewerkers van Wiver de logistiek van de materialen op en rondom de bouw regelen. Hiermee spaart u waardevolle tijd en kosten uit, waardoor dat project eerder afgerond kan worden.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie over ons uitzendbureau voor logistieke medewerkers.

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

 • Wij doen wat we beloven
 • Snelheid van leveren
 • Op tijd komen is de norm
 • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
 • Gemotiveerd en betrokken
 • Ontzorgen van opdrachtgevers
 • Zorgen voor werknemers
 • Lange termijn samenwerking
 • Wij leiden mensen op
 • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.