Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Wiver logistiek

Wiver logistiek levert bouwlogistiek personeel, ook wel sjouwploegen genoemd, vanuit 9 vestigingen in Nederland. Deze ploegen worden in heel Nederland ingezet om de bouwmaterialen direct op de juiste plaats neer te zetten. De (duurdere) bouwvakker kan direct aan de slag met waar die voor is opgeleid en leuk vind. Het sjouwwerk regelt de specialist. Door de juiste hulpmiddelen en ervaring gaat dit sneller. En dat spaart geld uit.

Als voorbeeld kan de tegelzetter direct de badkamer inlopen en zijn tegels, tegellijm, en sanitair etc. staan al klaar. Dat is slim organiseren van het werk. Tevens zijn onze medewerkers representatief en spreken goed Nederlands. Zij zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

Bouwmaterialengroothandels en Aannemers

Deze dienstverlening van Wiver richt zich specifiek op bouwmaterialengroothandels en aannemers. Bouwmaterialengroothandels die zich willen onderscheiden en hun klant willen ontzorgen en aannemers die kosten willen besparen op dure vakkrachten, doordat de vakmannen het vakwerk doen en de (goedkopere) sjouwploegen de logistiek van de bouwmaterialen. Zo leveren we desgewenst ook een platenkar mee. Indien nodig kunnen we een verreiker regelen.

Wij werken volgens de landelijke VCA-veiligheidseisen en de locale eisen die de opdrachtgever aan ons stelt. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG en worden uitgerust met de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij kunnen veelal binnen 1 uur mensen leveren en zijn 24/7 bereikbaar.

Waarom Wiver bouwlogistiek?

Wiver is opgericht in 1986 en heeft heel Nederland als werkgebied. Vanuit een landelijk gespreid netwerk van vestigingen bieden we onze diensten aan. Wiver is een betrouwbare partner voor totaal­oplossingen op het gebied van flexibel personeel in heel Nederland. Uitzenden, poolmanagement, payrolling of zzp-bemiddeling: Wij regelen het en realiseren daarmee een besparing voor u.

Wiver is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU) en tevens VCU- en NEN 4400-1 gecertificeerd.

Kortom: met Wiver kiest u voor een partner die de kernwaarden flexibiliteit, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hanteert, tegen lagere kosten!