Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Binnen 1 uur uw vacature in de bouw, logistiek en transport vervult

UItzendbureau Brabant Wiver

Zoekt u een uitzendbureau in Brabant dat snel gemotiveerd personeel kan leveren in de bouw, transport en logistiek? Dan zit u hiervoor goed bij Wiver. Wij kunnen ervoor zorgen dat u binnen 1 uur de juiste vakmensen op locatie heeft in Nederland en België. Wij hebben flexibel inzetbare medewerkers, die ervaring hebben in de logistiek, transport, bouw of projectinrichting. Het voordeel is dat u bij ons uitzendbureau alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Dat levert u een forse besparing op in Brabant. Daarnaast kunt u bij ons uitzendbureau terecht voor payrolling en flexibele schil in Brabant.

Welk personeel vindt u bij ons uitzendbureau?

Of u nu een vacature voor de bouw heeft of een vacature voor de logistiek, wij zorgen altijd voor de beste medewerkers op de juiste plek. 99,5% van onze mensen komt op tijd op het werk, iets wat bij een ander uitzendbureau vaak niet zo is. U kunt voor uw flexibele schil bij ons in Brabant onder meer vinden:

Goedkoper dan zelf personeel inhuren

Wist u dat het inhuren van personeel soms zelfs goedkoper is dan het inhuren van vaste mensen? Wij kunnen dit op maat voor u uitrekenen. Uiteindelijk besparen bedrijven doorgaans 3 tot 8 % op hun loonkosten als ze ons uitzendbureau kiezen. Dit heeft te maken met slimme oplossingen gedegen advies, waarmee we kostenbesparingen kunnen realiseren. Door nieuwe wetgeving bent u meer tijd kwijt met administratieve rompslomp. Ook moet u na 2 jaar iemand al in vaste dienst aannemen. Bij ons uitzendbureau is dat pas na 5,5 jaar verplicht. Dan kiest u in Brabant toch ook voor ons?

Daarom zijn we uw uitzendbureau in Brabant

Heeft een vacature in de bouw bijvoorbeeld? Zoekt u een vrachtwagenchauffeur of wilt u iemand inhuren op basis van payroll? Dan helpt ons uitzendbureau in Brabant u graag. Wij zijn uw beste keuze, want:

 • Wij hebben in Brabant en de rest van Nederland meer dan 28 ervaring als uitzendbureau
 • Bij ons staan kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en efficiënt werken centraal
 • Wiver is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU) en NEN 44000-1 en VCU gecertificeerd
 • U betaalt alleen voor de gewerkte uren, dus niet voor reistijd
 • Ons personeel is gemotiveerder en nauwkeuriger dan bij andere uitzendbureaus

Biedt uw vacature nu aan

Zoekt u een uitzendbureau voor een payroll constructie, wilt u graag een magazijnmedewerker inschakelen of heeft u een vacature logistiek openstaan? Dan helpen wij van Wiver u graag. U bereikt onze vestiging in Eindhoven door te bellen naar 040-3683710 of een e-mail te sturen naar eindhoven@wiver.nl. Wij doen ons best om u bij spoed binnen 1 uur te helpen met het vinden van de juiste werknemers in Brabant. Wilt u ook goed zakendoen en werken met de beste mensen, dan zit u goed bij ons uitzendbureau in Brabant!

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Ik ben op zoek naar

  personeel

  Ik ben op zoek naar

  een baan

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.