Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Binnen 1 uur uw vacature in de bouw, logistiek en transport vervult

Zoekt u een uitzendbureau in Brabant dat snel gemotiveerd personeel kan leveren in de bouw, transport en logistiek? Dan zit u hiervoor goed bij Wiver. Wij kunnen ervoor zorgen dat u binnen 1 uur de juiste vakmensen op locatie heeft in Nederland en België. Wij hebben flexibel inzetbare medewerkers, die ervaring hebben in de logistiek, transport, bouw of projectinrichting. Het voordeel is dat u bij ons uitzendbureau alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Dat levert u een forse besparing op in Brabant. Daarnaast kunt u bij ons uitzendbureau terecht voor payrolling en flexibele schil in Brabant.

Welk personeel vindt u bij ons uitzendbureau?

Of u nu een vacature voor de bouw heeft of een vacature voor de logistiek, wij zorgen altijd voor de beste medewerkers op de juiste plek. 99,5% van onze mensen komt op tijd op het werk, iets wat bij een ander uitzendbureau vaak niet zo is. U kunt voor uw flexibele schil bij ons in Brabant onder meer vinden:

Goedkoper dan zelf personeel inhuren

Wist u dat het inhuren van personeel soms zelfs goedkoper is dan het inhuren van vaste mensen? Wij kunnen dit op maat voor u uitrekenen. Uiteindelijk besparen bedrijven doorgaans 3 tot 8 % op hun loonkosten als ze ons uitzendbureau kiezen. Dit heeft te maken met slimme oplossingen gedegen advies, waarmee we kostenbesparingen kunnen realiseren. Door nieuwe wetgeving bent u meer tijd kwijt met administratieve rompslomp. Ook moet u na 2 jaar iemand al in vaste dienst aannemen. Bij ons uitzendbureau is dat pas na 5,5 jaar verplicht. Dan kiest u in Brabant toch ook voor ons?

 Banen in Brabant direct aan de slag als verhuizer chauffeur logistiek techniek medewerker Wiver Uitzendbureau

Wiver Brabant

Daarom zijn we uw uitzendbureau in Brabant

Heeft een vacature in de bouw bijvoorbeeld? Zoekt u een vrachtwagenchauffeur of wilt u iemand inhuren op basis van payroll? Dan helpt ons uitzendbureau in Brabant u graag. Wij zijn uw beste keuze, want:

  • Wij hebben in Brabant en de rest van Nederland meer dan 28 ervaring als uitzendbureau
  • Bij ons staan kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en efficiënt werken centraal
  • Wiver is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU) en NEN 44000-1 en VCU gecertificeerd
  • U betaalt alleen voor de gewerkte uren, dus niet voor reistijd
  • Ons personeel is gemotiveerder en nauwkeuriger dan bij andere uitzendbureaus

Biedt uw vacature nu aan

Zoekt u een uitzendbureau voor een payroll constructie, wilt u graag een magazijnmedewerker inschakelen of heeft u een vacature logistiek openstaan? Dan helpen wij van Wiver u graag. U bereikt onze vestiging in Eindhoven door te bellen naar 040-3683710 of een e-mail te sturen naar eindhoven@wiver.nl. Wij doen ons best om u bij spoed binnen 1 uur te helpen met het vinden van de juiste werknemers in Brabant. Wilt u ook goed zakendoen en werken met de beste mensen, dan zit u goed bij ons uitzendbureau in Brabant!