Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Uitzendbureau Brabant

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Binnen 1 uur uw vacature in de bouw, logistiek en transport vervult

Zoekt u een uitzendbureau in Brabant dat snel gemotiveerd personeel kan leveren in de bouw, transport en logistiek? Dan zit u hiervoor goed bij Wiver. Wij kunnen ervoor zorgen dat u binnen 1 uur de juiste vakmensen op locatie heeft in Nederland en België. Wij hebben flexibel inzetbare medewerkers, die ervaring hebben in de logistiek, transport, bouw of projectinrichting. Het voordeel is dat u bij ons uitzendbureau alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Dat levert u een forse besparing op in Brabant. Daarnaast kunt u bij ons uitzendbureau terecht voor payrolling en flexibele schil in Brabant.

Welk personeel vindt u bij ons uitzendbureau?

Of u nu een vacature voor de bouw heeft of een vacature voor de logistiek, wij zorgen altijd voor de beste medewerkers op de juiste plek. 99,5% van onze mensen komt op tijd op het werk, iets wat bij een ander uitzendbureau vaak niet zo is. U kunt voor uw flexibele schil bij ons in Brabant onder meer vinden:

Goedkoper dan zelf personeel inhuren

Wist u dat het inhuren van personeel soms zelfs goedkoper is dan het inhuren van vaste mensen? Wij kunnen dit op maat voor u uitrekenen. Uiteindelijk besparen bedrijven doorgaans 3 tot 8 % op hun loonkosten als ze ons uitzendbureau kiezen. Dit heeft te maken met slimme oplossingen gedegen advies, waarmee we kostenbesparingen kunnen realiseren. Door nieuwe wetgeving bent u meer tijd kwijt met administratieve rompslomp. Ook moet u na 2 jaar iemand al in vaste dienst aannemen. Bij ons uitzendbureau is dat pas na 5,5 jaar verplicht. Dan kiest u in Brabant toch ook voor ons?

Daarom zijn we uw uitzendbureau in Brabant

Heeft een vacature in de bouw bijvoorbeeld? Zoekt u een vrachtwagenchauffeur of wilt u iemand inhuren op basis van payroll? Dan helpt ons uitzendbureau in Brabant u graag. Wij zijn uw beste keuze, want:

  • Wij hebben in Brabant en de rest van Nederland meer dan 28 ervaring als uitzendbureau
  • Bij ons staan kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en efficiënt werken centraal
  • Wiver is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU) en NEN 44000-1 en VCU gecertificeerd
  • U betaalt alleen voor de gewerkte uren, dus niet voor reistijd
  • Ons personeel is gemotiveerder en nauwkeuriger dan bij andere uitzendbureaus

Biedt uw vacature nu aan

Zoekt u een uitzendbureau voor een payroll constructie, wilt u graag een magazijnmedewerker inschakelen of heeft u een vacature logistiek openstaan? Dan helpen wij van Wiver u graag. U bereikt onze vestiging in Eindhoven door te bellen naar 040-3683710 of een e-mail te sturen naar eindhoven@wiver.nl. Wij doen ons best om u bij spoed binnen 1 uur te helpen met het vinden van de juiste werknemers in Brabant. Wilt u ook goed zakendoen en werken met de beste mensen, dan zit u goed bij ons uitzendbureau in Brabant!