Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Uitzendbureau Wiver Breda

Op zoek naar een oproepkracht of uitzendkracht in Breda?

Bent u in Breda op zoek naar een ervaren oproepkracht of uitzendkracht? Neem dan contact op met uitzendbureau Wiver. Wij bieden in Breda vakkundig uitvoerend personeel op projectbasis aan. Onze efficiënte en praktische aanpak scheelt u enorm aan kosten voor een oproepkracht. Wat verder belangrijk is, is dat elke uitzendkracht van ons volledig gekwalificeerd is. Tot slot staan wij bekend om onze flexibele werkwijze. Of u nu een uitzendkracht nodig heeft voor één dag of een oproepkracht voor een langdurig project: bij ons uitzendbureau vindt u de juiste oproepkracht. Welke werknemers kunt u momenteel goed gebruiken in Breda?

Uw uitzendbureau voor de transport & Logistiek

Wiver levert al sinds 1986 gemotiveerde medewerkers voor operationele functies. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd is het uitzenden van personeel in de verhuizingen, transport & logistiek.  Denk aan verhuismedewerkers, (heftruck)chauffeurs, magazijnmedewerkers  en vakmensen in de projectinrichting. Ook in Breda hebben wij al vele bedrijven mogen verblijden met onze enthousiaste werkkrachten. Of er nu een oproepkracht voor één dag nodig was of een uitzendkracht voor een grootschalig project ingezet moest worden. Ons voordeel voor u is dat u onze medewerker alleen betaalt voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Wij vragen dus geen administratie-, contract- of reiskosten. Een besparing op reiskosten naar Breda alleen al kan u tot wel duizenden euro’s per jaar besparen per oproepkracht.

Een oproepkracht inhuren in Breda is vaak voordeliger

Een belangrijk voordeel van het inschakelen van een uitzendkracht via ons uitzendbureau, is dat het inhuren van personeel stukken voordeliger is dan het in dienst nemen van werkkrachten. Zo betaalt u enkel voor de gewerkte uren, hoeft u geen kosten te maken voor werknemers die ziek thuis zitten en kunt u elke samenwerking per direct beëindigen. Hier leest u enkele extra voordelen van ons uitzendbureau:

 • Wij bieden u forse besparingen
 • Wij spelen snel in op opdrachten
 • Wij nemen uw administratie uit handen
 • Wij zijn lid van de ABU en NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd
 • Wij zorgen dat u geen stress heeft over ontslagzaken en ziektekosten

Dus bent u op zoek naar een geschikte oproepkracht of uitzendkracht voor uw werkzaamheden? Schakel dan uitzendbureau Wiver in. Hieronder ziet u de verschillende sectoren waarin wij medewerker kunnen leveren:

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Ik ben op zoek naar

  personeel

  Ik ben op zoek naar

  een baan

  Schakel ons uitzendbureau in vanuit Breda

  Heeft u voor een korte klus behoefte aan een gekwalificeerde oproepkracht in Breda? Wilt u een ervaren uitzendkracht inschakelen voor een uitvoerig project?

  Neem contact op met uitzendbureau Wiver. Laat uw wensen achter op ons online contactformulier. U bereikt onze vestiging in Breda voor al uw vragen over uitzendkrachten en oproepkrachten direct door te bellen naar telefoonnummer 076 741 00 28.

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuisbedrijven en transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.