Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Op zoek naar een oproepkracht of uitzendkracht in Breda?

Bent u in Breda op zoek naar een ervaren oproepkracht of uitzendkracht? Neem dan contact op met uitzendbureau Wiver. Wij bieden in Breda vakkundig uitvoerend personeel op projectbasis aan. Onze efficiënte en praktische aanpak scheelt u enorm aan kosten voor een oproepkracht. Wat verder belangrijk is, is dat elke uitzendkracht van ons volledig gekwalificeerd is. Tot slot staan wij bekend om onze flexibele werkwijze. Of u nu een uitzendkracht nodig heeft voor één dag of een oproepkracht voor een langdurig project: bij ons uitzendbureau vindt u de juiste oproepkracht. Welke werknemers kunt u momenteel goed gebruiken in Breda?

Uw uitzendbureau voor de transport, logistiek en verhuizingen

Wiver levert al sinds 1986 gemotiveerde medewerkers voor operationele functies. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd is het uitzenden van krachten in de transport, de logistiek, en  voor verhuizingen. Denk aan verhuismedewerkers, (heftruck)chauffeurs, magazijnmedewerkers, bouwmedewerkers en vakmensen in de projectinrichting. Ook in Breda hebben wij al vele bedrijven mogen verblijden met onze enthousiaste werkkrachten. Of er nu een oproepkracht voor één dag nodig was of een uitzendkracht voor een grootschalig project ingezet moest worden. Ons voordeel voor u is dat u onze medewerker alleen betaalt voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Wij vragen dus geen administratie-, contract- of reiskosten. Een besparing op reiskosten naar Breda alleen al kan u tot wel duizenden euro’s per jaar besparen per oproepkracht.

 Nieuwe baan techniek verhuizen verbouwen logistiek transport in Breda Wiver uitzendbureau

Een oproepkracht inhuren in Breda is vaak voordeliger

Een belangrijk voordeel van het inschakelen van een uitzendkracht via ons uitzendbureau, is dat het inhuren van personeel stukken voordeliger is dan het in dienst nemen van werkkrachten. Zo betaalt u enkel voor de gewerkte uren, hoeft u geen kosten te maken voor werknemers die ziek thuis zitten en kunt u elke samenwerking per direct beëindigen. Hier leest u enkele extra voordelen van ons uitzendbureau:

  • Wij bieden u forse besparingen
  • Wij spelen snel in op opdrachten
  • Wij nemen uw administratie uit handen
  • Wij zijn lid van de ABU en NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd
  • Wij zorgen dat u geen stress heeft over ontslagzaken en ziektekosten

Dus bent u op zoek naar een geschikte oproepkracht of uitzendkracht voor uw werkzaamheden? Schakel dan uitzendbureau Wiver in.

Schakel ons uitzendbureau in vanuit Breda

Heeft u voor een korte klus behoefte aan een gekwalificeerde oproepkracht in Breda? Wilt u een ervaren uitzendkracht inschakelen voor een uitvoerig project?

Neem contact op met uitzendbureau Wiver. Laat uw wensen achter op ons online contactformulier. U bereikt onze vestiging in Breda voor al uw vragen over uitzendkrachten en oproepkrachten direct door te bellen naar telefoonnummer 076 741 00 28.