Uitzendkracht of oproepkracht in Capelle aan den IJssel nodig?

Bent u in Capelle aan den IJssel op zoek naar een professioneel technisch uitzendbureau? Maak dan kennis met Wiver. Wij detacheren technisch personeel op projectbasis vanuit Capelle aan den IJssel. Elke medewerker van Wiver is volledig gekwalificeerd voor de klus. We doen Elektromonteur Loodgieter, Cv monteur, Installatiemonteur en vele andere functies in de techniek.. Zoek je leuk werk in de techniek weet dan dat onze medewerkers ook een auto van de zaak krijgen van het type Hyundai i10.

Zoek je werk in de techniek? Wij bieden leuke banen mét standaard een auto van de zaak extra!

Ook kijken we naar je mogelijkheden om bij te scholen en dat regelen we ook voor je. Kom bij ons langs of bel 010-7600876 of stuur je cv naar capelle@wivernl voor het actuele aanbod. Dan gaan we kijken wat bij je past en wat je wensen zijn. Wij zijn pas tevreden als je met een leuke baan en auto de deur uitgaat.

Wij betalen wekelijks uit en vinden betrouwbaarheid heel belangrijk.  Wij regelen het werk, jij de goede uitvoering van het werk en samen werken we aan tevreden klanten. Daarom ben je bij ons geen nummer maar een belangrijk persoon. Samenwerking is de basis.

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Kernwaarden van ons uitzendbureau

Bovenstaande punten zijn niet de enige voordelen van ons uitzendbureau. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen. U geeft aan waar u behoefte aan heeft. En wij dragen een oproepkracht of een uitzendkracht voor. Het administratieve werk in Capelle aan den IJssel nemen wij u vervolgens volledig uit handen. U hoeft enkel toe te kijken hoe onze oproepkracht of uitzendkracht de werkzaamheden compleet naar wens uitvoert. En u ontdekt dat u met het selecteren van ons uitzendbureau de juiste keus heeft gemaakt. Wij:

  • Helpen u snel aan het benodigde personeel
  • Zijn lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen
  • Zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd
  • Ontnemen u alle zorgen over ziektekosten en ontslagzaken

Is dit wat u wenst? Schakel dan uitzendbureau Wiver in!

Benader ons uitzendbureau vanuit Capelle aan den IJssel

Zoekt u voor een kleine klus in Capelle aan den IJssel een gekwalificeerde oproepkracht? Of bent u op zoek naar een ervaren uitzendkracht voor een langdurig project? Kies voor de betaalbare, vakbekwame en betrouwbare medewerkers van uitzendbureau Wiver. Vul ons online contactformulier in. Of neem direct persoonlijk contact op met onze vestiging in Capelle aan den IJssel voor meer informatie over uitzendkrachten en oproepkrachten door naar telefoonnummer 010-7600876 te bellen.