Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Uitzendbureau Groningen

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

 • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
 • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

 • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Uitzendkracht of oproepkracht in Capelle aan den IJssel nodig?

Bent u in Capelle aan den IJssel op zoek naar een professioneel uitzendbureau? Maak dan kennis met Wiver. Wij leveren vakkundige oproepkrachten en uitzendkrachten op projectbasis in Capelle aan den IJssel. Denk aan magazijnmedewerkers, verhuizers, logistieke medewerkers, chauffeurs en specialisten in de projectinrichting. Voor elke uitvoerende klus hebben wij de juiste oproepkracht beschikbaar. Elke uitzendkracht van Wiver is volledig gekwalificeerd. Wij leveren u net zo graag een oproepkracht voor een klusje van één dag als een uitzendkracht voor een project van weken of maanden. Met welke werkkracht(en) mag ons uitzendbureau u blij maken in Capelle aan den IJssel?

Welke oproepkracht behoeft u in Capelle aan den IJssel?

Uitzendbureau Wiver levert al sinds 1986 bekwame en betrouwbare medewerkers in Capelle aan den IJssel. Als u kiest voor een oproepkracht of uitzendkracht van ons, dan weet u zeker voor de beste kwaliteit te gaan. Bovendien betaalt u enkel voor de daadwerkelijk gemaakte uren. U zit dus niet vast aan reiskosten of een betalingsovereenkomst voor wanneer uw oproepkracht ziek is. Onze hoogwaardige kwaliteit ziet u overigens ook terug in onze cijfers:

 • 99,5% van onze mensen is op tijd op het werk
 • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid (afspraak is afspraak)
 • 87,1% van de spoedaanvragen wordt binnen 1 uur ingevuld

Kernwaarden van ons uitzendbureau

Bovenstaande punten zijn niet de enige voordelen van ons uitzendbureau. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen. U geeft aan waar u behoefte aan heeft. En wij dragen een oproepkracht of een uitzendkracht voor. Het administratieve werk in Capelle aan den IJssel nemen wij u vervolgens volledig uit handen. U hoeft enkel toe te kijken hoe onze oproepkracht of uitzendkracht de werkzaamheden compleet naar wens uitvoert. En u ontdekt dat u met het selecteren van ons uitzendbureau de juiste keus heeft gemaakt. Wij:

 • Zorgen ervoor dat u bespaart op werkkrachten
 • Helpen u snel aan het benodigde personeel
 • Zijn lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen
 • Zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd
 • Ontnemen u alle zorgen over ziektekosten en ontslagzaken

Is dit wat u wenst? Schakel dan uitzendbureau Wiver in!

Benader ons uitzendbureau vanuit Capelle aan den IJssel

Zoekt u voor een kleine klus in Capelle aan den IJssel een gekwalificeerde oproepkracht? Of bent u op zoek naar een ervaren uitzendkracht voor een langdurig project? Kies voor de betaalbare, vakbekwame en betrouwbare medewerkers van uitzendbureau Wiver. Vul ons online contactformulier in. Of neem direct persoonlijk contact op met onze vestiging in Capelle aan den IJssel voor meer informatie over uitzendkrachten en oproepkrachten door naar telefoonnummer 010-7600876 te bellen.