Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al sinds 1986 wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Zoek je werk in de techniek? Wij bieden leuke banen mét standaard een auto van de zaak extra!

Wiver is gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de  Elektrotechniek, werktuigbouw, Installatietechniek, Bouw, Civiel en (Petrochemische) Industrie.

Wiver interesseert zich als specialist niet alleen in de werknemers maar ook in het werk en kunnen wij waar nodig eigen monteurs opleiden.

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek?

Wij zoeken met regelmaat continu gemotiveerde vakmensen in de Elektrotechniek, Werktuigbouw, Installatietechniek, Bouw, Civiel en (Petrochemische) Industrie.

  • Minimaal MBO werk en denkniveau hebben, denk hierbij aan Elektro Niveau 2, 3, 4,, WTB, Elektrotechnicus, Engineering, Mechatronica, etc.
  • Als je werkervaring hebt als monteur is dat een pre
  • VCA, NEN3140, ATEX

Elk bedrijf heeft natuurlijk eigen functievoorwaarden, wij gaan samen kijken welk bedrijf past bij jouw stap in je carrière

Spreekt dit jou aan ? Mail dan jouw cv naar Capelle@wiver.nl

Bent u als opdrachtgever op zoek naar technisch talent?

Door de kennis en ervaringen van ons gespecialiseerde  accountmanagers met een technische achtergrond weten wij precies wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

Onze Visie : Wij streven naar kwaliteit en continuïteit in onze relatie tot klanten en flexwerkers.

Onze missie luidt als volgt; Een betrouwbare partner in dienstverlening op het gebied van flexibele arbeid in de techniek

Samen met onze opdrachtgevers zijn wij dagelijks bezig met het realiseren van deze missie. Een missie die wat ons betreft nooit zal eindigen want we hebben de ervaring dat het altijd beter kan.

Wij:

  • Helpen u snel aan het benodigde personeel
  • Zijn lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen
  • Zijn ABU lid en NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd
  • Ontnemen u alle zorgen over ziektekosten en ontslagzaken

Bent u op zoek naar ervaren specialisten in de techniek? U kunt te allen tijde contact opnemen met ons op het nummer 010-7600876 en/of mail al uw vragen naar Capelle@wiver.nl