Wiver is uw uitzendbureau

Worden er in uw bedrijf chauffeurs gezocht? Denk dan eens aan Wiver. Wij zijn het uitzendbureau met een groot team van transportpersoneel. Onze chauffeurs zijn betrouwbaar en beschikken over de juiste papieren. We leveren sinds 1986 gemotiveerd personeel in heel Nederland, zelfs binnen 1 uur. We leveren personeel op het gebied van transport, logistiek en verhuizingen. Heeft u een verhuizer, handyman nodig of een van onze chauffeurs? Wij regelen voor geschikt en betrouwbaar personeel. U betaalt bij ons alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Dit kan een flinke kostenbesparing voor uw bedrijf betekenen. Wilt u vrijblijvend meer informatie? Onze medewerkers staan u graag ter woord.

Betrouwbaar transportpersoneel

Heeft u gezocht naar personeel in uw regio en ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat Wiver u helpen. Of u nu heeft gezocht naar een verhuizer, magazijnmedewerker of betrouwbare chauffeurs. Op diverse werkgebieden kan ons uitzendbureau u van dienst zijn. Heeft u naar chauffeurs gezocht die direct beschikbaar zijn? Wij kunnen in vele gevallen binnen 1 uur een chauffeurs regelen. Dit is erg handig in geval van een spoedaanvraag of ziekte. Laat ons u informeren over alle mogelijkheden.

Chauffeurs gezocht

Bent u een chauffeur en heeft u gezocht naar een nieuwe en uitdagende baan? Bent u flexibel, representatief en dienstverlenend ingesteld? Kom dan langs op een van onze vestigingen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Een persoonlijke benadering en een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Daarnaast is ons doel om samen onze klanten tevreden te stellen. Wij werken volgens de regels en zijn een gecertificeerde organisatie. Bij ons krijgt u wekelijks en op tijd je salaris inclusief overuren. Heeft u gezocht naar een passende baan en niks kunnen vinden? Laat ons u helpen. We hebben een breed aanbod van vacatures.

Divers aanbod aan transportpersoneel

Wiver is sinds 1986 actief in het bemiddelen van transportpersoneel. Zo hebben we een team van 110 vrachtwagenchauffeurs en koeriers voor verschillende type voertuigen en werkzaamheden. Verspreid door heel Nederland kunnen wij personeel inzetten. We hebben gezocht naar chauffeurs voor de volgende functies:

Uitzendbureau voor vakmensen

Zoekt u chauffeurs of bent u juist op zoek naar een passende vacature? Bekijk dan onze website of wij wat voor u kunnen betekenen. U kunt ook altijd naar een vestiging bij u in de buurt bellen of langskomen. Chauffeurs gezocht? Bij Wiver is dat geen probleem!