Coronamaatregelen per 1 juli versoepeld

Coronamaatregelen per 1 juli versoepeld

Alles wordt langzaam aan weer normaal

Gelukkig is het Coronavirus steeds meer onder controle in Nederland. En gelukkig ook in andere Europese landen. Wij merkten het al een poosje, het aantal verhuisbewegingen begint weer aan te trekken en de vraag naar uitzendkrachten neemt weer toe. Zeker nu met de naderende vakantie merken we dat de telefoon soms zelfs weer roodgloeiend staat.

Toch is het virus nog niet weg. We blijven met zijn allen waakzaam en voorzichtig. Hierna lees je hoe Wiver omgaat met de maatregelen en wat dat voor opdrachtgevers en werknemers betekent.

Samen in een auto of vrachtwagen rijden

Onze uitzendkrachten zijn door heel Nederland inzetbaar. Voor onze klanten is er dus altijd wel een vestiging in de buurt. Dat betekent per saldo maar weinig reiskilometers. Als er samen wordt gereisd, dragen onze medewerkers mondkapjes. Indien mogelijk wordt er buiten de spits gereisd. Wiver gaat ver in het regelen van vervoer. Nog steeds lukt het om in 99% van de opdrachten onze werknemers op tijd op het werk te krijgen.

Anderhalve meter

Natuurlijk houden wij de anderhalve meterregel zoveel mogelijk in acht. Er zijn natuurlijk momenten dat dit niet mogelijk is. Wiver verstrekt in dat geval voldoende beschermingsmiddelen om veilig te kunnen werken. In een situatie waarbij anderen ook op de locatie aanwezig zijn, worden duidelijke en goede afspraken gemaakt.

Ontvangst op onze vestigingen

In onze vestigingen zijn markeringen aangebracht om voldoende afstand te kunnen houden. Ook zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig en wordt er zo mogelijk op afspraak gewerkt. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de maatregelen en nemen deze in acht. Alle vestigingen zijn weer volledig open. Op deze pagina vind je het overzicht van alle vestigingen van Wiver.

Ziekte- of verkoudheidsverschijnselen

Nadrukkelijk geldt voor iedereen: blijf thuis bij ziekte, hoesten, snotteren of niezen. Wiver beschikt over een grote pool van werknemers, dus vervanging regelen is meestal geen probleem. Onze afdeling planning schakelt snel en kordaat. Mocht jouw bedrijf net even handen tekort komen, neem gerust contact op. Wij regelen in de meeste gevallen binnen een uur een geschikte kracht.

Samen sterk

Niemand heeft deze Coronacrisis verwacht. Ook wij niet. Wij zijn dankbaar voor de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Blij met de overheid die de grootste financiële klap heeft opgevangen. En verheugd dat onze mensen weer aan de slag kunnen! Samen komen we deze crisis door, daar hebben we alle vertrouwen in.