Ik ben op zoek naar werk:

Uitzendbureau Den Haag

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Vele vacatures in de bouw, logistiek, transport etc.

Wiver is hét uitzendbureau in Den Haag voor het vullen van vacatures binnen uw organisatie. We bieden gemotiveerd personeel aan in Den Haag in sectoren zoals logistiek, bouw en transport. Ons uitzendbureau is sinds 1986 actief in het leveren van professionele medewerkers die met de handen werken. Of het nu gaat om een vacature voor een handyman, magazijnmedewerker, verhuizer of vrachtwagenchauffeur of heeft u een vacature in de logistiek of een vacature in de bouw? Laat ons dan uw personeel regelen. Zoek niet verder naar een uitzendbureau in Den Haag, maar bel ons en plaats uw vacatures!

Landelijk inzetbaar personeel

Wiver regelt uitvoerend en gemotiveerd personeel op locatie in Den Haag en in de rest van Nederland. Dit doen we voor diverse projecten, ongeacht welk tijdstip. Doordat ons uitzendbureau personeel regelt in uw regio, hoeft u zich niet druk te maken om het uitbetalen van reiskostenvergoeding. Dit kan per medewerker in de bouw, logistiek en transport, jaarlijks een besparing opleveren van € 5.000,-. Ook biedt Wiver een payroll oplossing. Laat uw medewerkers bij ons op de loonlijst zetten door middel van payrolling en profiteer van vele voordelen. Op zoek naar magazijnmedewerker, verhuizer of vrachtwagenchauffeur voor 1 dag of juist voor een groot project? Dan zijn wij uw adres.

Direct mensen gezocht in Den Haag?

Een spoedopdracht in Den Haag? Geen probleem! Ons uitzendbureau kan in vele gevallen spoedaanvragen binnen 1 uur invullen. Uw vacature in de logistiek, transport en in de bouw is bij ons zo ingevuld. Naast onze vestiging in Den Haag hebben we nog een aantal andere vestigingen. Zo is er altijd een uitzendbureau bij u in de buurt dat zowel payroll als uitzendkrachten biedt. Geen reiskostenvergoeding meer betalen, maar snel personeel beschikbaar? Ons uitzendbureau in Den Haag regelt het voor u.

Laat Wiver uw landelijke flexibele schil regelen

Door de nieuwe wetgeving zijn bedrijven steeds meer tijd kwijt aan personele rompslomp en bent u gedwongen iemand na twee jaar vast in dienst te nemen. Bij ons uitzendbureau is dat pas na 5,5 jaar. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een verhuizer, magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur. Uw flexibele schil in Den Haag laat u regelen door Wiver, omdat bij ons geldt:

  • Afspraak is afspraak
  • Hoge opkomst van personeel (99,6%)
  • Onze medewerkers zijn op tijd
  • We vullen spoedaanvragen binnen 1 uur in
  • Meer vrijheid met payroll van Wiver

Meer informatie over een vacature in de logistiek, bouw en transport?

Snel een vrachtwagenchauffeur, verhuizer of magazijnmedewerker nodig of ander personeel gezocht? Bekijk dan onze vele vacatures of plaats zelf een vacature! Wiver is uw partner die staat voor kwaliteit, efficiënt, snelheid en betrouwbaarheid. En dat alles tegen lage kosten. Voor meer informatie kunt u onze vestiging in Den Haag bellen op het nummer: 070-3881908. Heeft u een vraag en wilt u graag een e-mail sturen? Dan kan dat ook via denhaag@wiver.nl. Kies ook voor flexibel werken in de bouw, logistiek en transport en plaats of bekijk de vacatures via ons uitzendbureau in Den Haag.