Ik ben op zoek naar werk:

Uitzendbureau Diemen

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Bespaar kosten, kies voor ons uitzendbureau in Diemen

Gezocht naar een flexibel uitzendbureau in Diemen? Bij  Wiver bent u aan het juiste adres voor gemotiveerd personeel in de bouw, logistiek en transport. Wij hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring en kennis in huis en al talloze vacatures succesvol vervuld. Door heel Nederland en België bieden wij vacatures aan en leveren wij personeel op projectbasis. Denk hierbij aan vacatures voor verhuizers, magazijnmedewerkers, chauffeurs en andere banen in de logistiek en bouw. Daarbij betaalt u als werkgever alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van het personeel, wat u een forse besparing oplevert. Ontdek snel wat ons uitzendbureau voor u kunnen betekenen.

Bied uw vacatures aan of reageer op een vacature in Diemen

Wij zijn als uitzendbureau breed inzetbaar in Diemen. Voor elke vacature kunnen wij de juiste persoon vinden. Of dit nu een vacature in de logistiek is, transport of in de bouw is, wij zijn uw adres. Ons uitzendbureau is onder andere gespecialiseerd in:

  • Verhuizer
  • Vrachtwagenchauffeur
  • Heftruckchauffeur
  • Magazijnmedewerker
  • Bouwlogistiek medewerker
  • Handyman

Bovenstaande is maar een greep uit ons personeelsbestand. Heeft u een andere uitzend- of payroll vacature openstaan? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau.

Pas na 5,5 jaar vast in dienst

De wetgeving die van toepassing is op de flexibele schil is de afgelopen jaren flink veranderd. Hierdoor zijn bedrijven veel tijd kwijt met personele rompslomp. Of het nu gaat om een vrachtwagenchauffeur, verhuizer of magazijnmedewerker, er komt veel administratie bij kijken. Kiest u voor ons uitzendbureau, dan zullen wij u in Diemen geheel ontzorgen. Bij de meeste andere uitzendbureaus moet u na 2 jaar een flexibele kracht vast in dienst nemen. Bij ons is dit niet het geval. Pas na 5,5 jaar hoeft u een uitzendkracht van ons vast aan te nemen. Dit biedt u dus meer flexibiliteit als het gaat om personeel in de bouw, logistiek en transport in Diemen en omstreken.

Door heel Nederland werkzaam

Wij van Wiver regelen landelijk de inzet van flexibel inzetbaar personeel. Ons uitzendbureau staat dan ook graag voor u in Diemen klaar. Wij hebben ons als uitzendbureau in Diemen gespecialiseerd in personeel dat met zijn handen werkt. Of u nu een magazijnmedewerker zoekt of een vacature in de bouw heeft, wij helpen u graag. Ook kunnen wij u van gedegen oplossingen en advies op maat voorzien.

Wij zijn uw uitzendbureau in Diemen

Bent u op zoek naar een vrachtwagenchauffeur en wilt u graag gebruikmaken van onze uitzend- payroll diensten in Diemen? Of wilt u juist eerst wat meer informatie over ons uitzendbureau ontvangen over payrolling of andere mogelijkheden? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Neemt u vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020-8208766. Wij staan u graag te woord. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dit naar diemen@wiver.nl of vul het contactformulier in op de website. Als uitzendbureau in Diemen vindt Wiver snel het juiste personeel voor u.