Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Specialistisch logistiek uitzendbureau Diemen

Uitzendbureau Wiver Diemen

Wij van Wiver beschikken over de leukste vacatures in de verhuizingen, transport, techniek & logistiek. Wij zijn als specialistisch logistiek uitzendbureau in Diemen breed inzetbaar. Voor elke vacature kunnen wij de juiste persoon vinden en voor elke persoon de juiste vacature.

Vacatures in de bouwlogistiek bij uitzendbureau Wiver Diemen

Hieronder volgen enkele voorbeelden van functies die onze uitzendkrachten voor u zouden kunnen invullen. De functies die worden genoemd zijn natuurlijk maar een greep uit ons vacaturebestand. Wij denken vanuit het perspectief van de medewerker en proberen daar de juiste werkgever voor te vinden. Geef aan wat je skills zijn, wat je leuk vindt, en wat je zoekt in een baan en wij direct aan de slag met het vinden van een juiste match. Met natuurlijk als einddoel een succesvol samenwerkingsverband:

 • Verhuizer
 • Vrachtwagenchauffeur;
 • Heftruckchauffeur
 • Magazijnmedewerker
 • Bouwlogistiek medewerker
 • Handyman

Specialistisch logistiek uitzendbureau in Diemen

Wiver is al sinds 1986 bezig met het uitzenden en aan zich binden van logistiek gespecialiseerd personeel. Door onze persoonlijke benadering en vaste dienstverbanden, garanderen wij voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers een perspectief voor de lange termijn. In tegenstelling tot menige andere uitzendorganisaties nemen wij onze medewerkers wel voor onbepaalde tijd in dienst.

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Onze bedrijfsvisie is dan ook: “door te investeren in onze medewerkers en ze vakgericht op te leiden zullen zij een betere kwaliteit dienst kunnen leveren, en zo onze dienstverlening naar een hoger niveau weten te tillen”. Voor alle partijen is dit dus alleen maar winst, onze medewerkers kunnen zich doorontwikkelen en onze opdrachtgevers weten dat ze medewerkers krijgen die al langere tijd in het vak bezig zijn en geschoold. En dus direct optimaal inzetbaar zijn. Hieronder ziet u de sectoren waarin wij u uitzendkrachten kunnen leveren:

  Ik ben op zoek naar

  personeel

  Ik ben op zoek naar

  een baan

  Voordelen van werken bij Wiver Logistiek in Diemen

  •  Wij gaan altijd voor de lange termijn
  •  We van een persoonlijke benadering en contact houden, bij ons ben je geen nummer maar een collega
  •  Je elke week netjes alle uren uitbetaald krijgt, inclusief vergoedingen en overuren
  •  Je vakgerichte opleidingen kunt volgen
  •  Een bedrijfswagen kan rijden die je ook privé mag gebruiken
  •  Je via ons de ideale baan kan vinden bij een van onze opdrachtgevers
  •  Je door je in te zetten van alles bij ons kan bereiken, “loon naar werken” noemen we dat

  Kortom, laat zien wat je waard bent, en misschien heb je dan bij Wiver direct de baan waar je gelukkig van wordt!

  Door heel Nederland werkzaam

  Wij van WIver regelen landelijk de inzet van flexibel personeel voor onze opdrachtgevers, vanuit onze vestigingen, die u kunt vinden door het hele land, leveren wij mensen op locatie door het hele land. Dit is voor onze opdrachtgevers natuurlijk een aanzienlijk voordeel gezien de rijstijd besparing die dit oplevert. Vanuit onze vestiging in Diemen kan je dus vandaag in Almere aan de slag zijn en morgen weer in Zaandam of Amsterdam. Dit maakt het werk afwisselend en geen dag is hetzelfde.

  Wij zijn hét uitzendbureau in Diemen

  Ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging of ben je gewoon klaar met je huidige werkgever en op zoek naar wat anders ? In beide gevallen staan wij graag voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020-8208766 of mail je CV naar info@wiver.nl en wie weet ben je morgen al op gesprek bij ons of een van onze opdrachtgevers

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuisbedrijven, transportbedrijven en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.