Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Diensten van Wiver

Onze Diensten

Wiver is gericht op de transport en logistiek en heeft een groot netwerk, zowel van klanten als ook qua kandidaten. Wiver biedt de volgende diensten aan:

 • Uitzenden, ja zelfs ook voor 1 dag!
 • Detacheren
 • Werving en Selectie

Wiver is een logistiek uitzendbureau. Sinds 1986 houden we ons bezig met het aanleveren van gemotiveerde medewerkers voor verschillende logistieke functies. Wij bieden een landelijk netwerk met vestigingen verspreid over heel Nederland, en zijn hét uitzendbureau voor verhuizers, vrachtwagenchauffeurs en magazijnmedewerkers. Wiver biedt logistieke bedrijven een helpende hand met uitzendkrachten die vaak binnen het uur door heel Nederland aan de slag kunnen.

Van uitzenden tot poolmanagement

Van oudsher bieden wij een flexibele schil voor onze opdrachtgevers. In piekmomenten zorgen wij dat zij ten alle tijden over voldoende ervaren medewerkers beschikken. Maar daarnaast ontzorgen wij onze klanten van A tot Z. Wij verzorgen de werving en selectie, poolmanagement, planning, vervoer, opleidingen als gespecialiseerd uitzendbureau in transport en logistiek.

Uitzendkrachten in meerdere sectoren

Wiver biedt uitzendkrachten aan in meerdere sectoren. Wij zijn actief in verhuizingen, transport, logistiek en projectinrichting. Voor meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden in de verschillende sectoren kunt u hier verder lezen:

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuisbedrijven en ook transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren. Voor 1 dag of langer en bij spoed binnen 1 uur.

Kernwaarden

 • Wij doen wat we beloven
 • Snelheid van leveren dezelfde dag
 • Op tijd komen is de norm
 • Gemotiveerd en betrokken
 • Zorgen voor werknemers
 • Lange termijn samenwerking
 • Opleiden van vakmensen
 • Landelijk inzetbaar

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.