Logistiek Uitzendbureau Wiver

Kies voor uitzenden

Kies voor uitzendbureau Wiver

Kies voor uitzenden

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven kiezen voor het inzetten van uitzendkrachten. Bijvoorbeeld tijdens extra drukte, vakantieperiodes of bij een onverwachte kort of langdurige ziekmelding. Uitzenden is een goede manier om in een plotselinge personeelsbehoefte te voorzien.

Hoe kan Wiver u helpen?

Wij zorgen voor ervaren medewerkers zodat het proces aan uw kant gewoon door kan blijven gaan, met de juiste bezetting van personeel. Wij leveren uitzendkrachten voor verhuizingen en in de sectoren logistiek, transport en techniek.

Waarom kiezen voor uitzendbureau Wiver?

U bent natuurlijk wel bekend met de uitzendbranche. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van het werken met uitzendkrachten? Waarom heeft uw bedrijf baat bij het inhuren van uitzendpersoneel? Hier volgt een lijst met redenen die uw bedrijf ertoe kunnen aanzetten te werken met de uitzendkrachten van Wiver;

U zoekt direct inzetbaar vakbekwaam personeel met de juiste skills.
U wilt via Wiver medewerkers inhuren die u na 1560 uur wilt overnemen.
U hebt een groot project en dus wat extra mankracht nodig
U wilt direct op locatie personeel inhuren en daardoor reisuren besparen
U zoekt een gespecialiseerd uitzendbureau in uw branche, die weet wat u nodig heeft

Wilt u graag meer weten over de opdrachtgevers van Wiver? Kijk dan hier.

Contact met Wiver

Wilt u gebruik maken van onze uitzendservice? Neemt u dan contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging. Geheel vrijblijvend.

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die Wiver Logistiek met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1986 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Onze werkwijze kenmerkt zich door extreme flexibiliteit, direct inzetbare vakbekwame medewerkers en onze betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.