Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Uitzendbureau Eindhoven

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Talloze vacatures in de bouw, logistiek, transport en meer

Hardwerkend personeel gezocht? Wij van Wiver zijn een uitzendbureau dat in Eindhoven adviseert over en zorgt voor flexibel personeel. Wij beschikken over talloze vacatures in de bouw, logistiek, transport en meer. Met slimme oplossingen en gedegen advies proberen we flexibiliteit en kostenbesparingen voor u te realiseren. We adviseren diverse werkgevers in Eindhoven over payroll en uitzenden en regelen landelijk de inzet van flexibel personeel. Of u nu een vacature voor verhuizer open hebt staan, een magazijnmedewerker zoekt of een vrachtwagenchauffeur, ons uitzendbureau leveren altijd gemotiveerde vakmensen bij u in Eindhoven en omgeving. Laat ons uitzendbureau uw flexibele schil in Eindhoven regelen.

Direct vakmensen in Eindhoven nodig?

Naast ons uitzendbureau in Eindhoven hebben we nog diverse andere vestigingen in Nederland. Hierdoor hebben we een landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeel voor allerlei projecten in de bouw, logistiek, transport etc. ongeacht het tijdstip. Doordat ons uitzendbureau niet alleen in Eindhoven zit, kunnen wij snel medewerkers leveren als u openstaande vacatures hebt. Heeft u een vacature in de bouw of een vacature in de logistiek? Laat ons uitzendbureau dan de juiste persoon voor u regelen.

Wetswijziging Wet Werk en Zekerheid

Door de nieuwe wetgeving hoeft u bij een uitzendbureau iemand pas na 5,5 jaar vast aan te nemen. Hierdoor kiezen veel organisaties ervoor om medewerkers in te huren via de payroll bij Wiver. Op onze website vindt u alle informatie over alle relevante wetswijzigingen en kunt u meer lezen over payroll en de vele voordelen die payrolling oplevert. Stel gerust al uw vragen over payrolling. Wij helpen u graag. Flexibel ondernemen doet u namelijk bij ons uitzendbureau in Eindhoven. We kunnen aantonen dat het inhuren van flexibel personeel 3 tot 5% besparing op de loonkosten kan opleveren.

Waarom kiezen voor ons uitzendbureau in Eindhoven

Een ervaren medewerker nodig in Eindhoven of in de rest van Nederland? Kies dan voor ons uitzendbureau. Wij streven naar transparantie omtrent kwaliteit en service van onze dienstverlening. Een overzicht van de voordelen van Wiver:

  • Concurrentiekracht groeit
  • Snel inspelen op veranderingen in de markt
  • Geen administratie en werkgeversrisico met payroll van Wiver
  • Het uitbesteden van personeel levert kostenbesparing op
  • Afspraak is afspraak bij ons uitzendbureau

Meer weten over de werkwijze van ons uitzendbureau?

Uw flexibele schil invullen met een magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur in Eindhoven? Bekijk snel het overzicht van de diverse functies die we kunnen invullen. Wij zijn ook te bereiken via het telefoonnummer 040-3683710 of via eindhoven@wiver.nl. Of laat ons een bericht achter via ons online contactformulier en we zullen zo spoedig antwoorden. Personeel vindt u bij Wiver, uw uitzendbureau in Eindhoven. Plaats snel uw vacatures.