Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Vacatures die bij je passen in de verhuizingen, transport & logistiek techniek en de bouw

Wiver Uitzendbureau Bouwlogistiek Eindhoven

Wiver is een uitzendbureau in Eindhoven welke gespecialiseerd is in banen waarbij je met je handen werkt. Wij beschikken over talloze vacatures in de verhuizingen, transport & logistiek techniek en de bouw. Wij waarderen onze medewerker en dat voel je meteen. Zo bieden we je een van onze 200 personenauto’s waar je ook privé mee mag rijden.

Wij betalen per week uit en overuren zitten daarbij in. Ook kijken we naar je specifieke mogelijkheden en wensen.

Wij geloven in investeren in mensen, zodat ze werk kunnen doen wat ze leuk vinden want daar ben je meestal ook goed in. Mensen die tevreden zijn met hun werk stralen dat uit en dat merken onze opdrachtgevers ook.

Direct vakmensen in Eindhoven nodig?

Naast ons uitzendbureau in Eindhoven hebben we nog diverse andere vestigingen in Nederland. Hierdoor hebben we een landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeel voor allerlei projecten in de bouw, logistiek, transport etc. ongeacht het tijdstip. Doordat ons uitzendbureau niet alleen in Eindhoven zit, kunnen wij snel medewerkers leveren als u openstaande vacatures hebt. Heeft u een vacature in de bouw of een vacature in de logistiek? Laat ons uitzendbureau dan de juiste persoon voor u regelen.

Waarom kiezen voor ons uitzendbureau in Eindhoven

Een ervaren medewerker nodig in Eindhoven of in de rest van Nederland? Kies dan voor ons uitzendbureau. Wij streven naar transparantie omtrent kwaliteit en service van onze dienstverlening. Een overzicht van de voordelen van Wiver:

 • Concurrentiekracht groeit
 • Snel inspelen op veranderingen in de markt
 • Geen administratie en werkgeversrisico met payroll van Wiver
 • Het uitbesteden van personeel levert kostenbesparing op
 • Afspraak is afspraak bij ons uitzendbureau

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Meer weten over de werkwijze van ons uitzendbureau?

  Uw flexibele schil invullen met een magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur in Eindhoven? Bekijk snel het overzicht van de diverse functies die we kunnen invullen. Wij zijn ook te bereiken via het telefoonnummer 040-3683710 of via eindhoven@wiver.nl. Of laat ons een bericht achter via ons online contactformulier en we zullen zo spoedig antwoorden. Personeel vindt u bij Wiver, uw uitzendbureau in Eindhoven. Plaats snel uw vacatures.

  Hieronder een overzicht van de sectoren waarin Wiver uitzendkrachten aan u kan leveren:

  Ik ben op zoek naar

  personeel

  Ik ben op zoek naar

  een topbaan

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.