Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Wiver Flexibele Schil

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Vakmensen vindt u bij Wiver

Zoekt u personeel in de flexibele schil? Wiver is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het regelen van vakmensen. Zo leveren we al sinds 1986 landelijk verhuispersoneel, transport -en logistiek personeel, projectmedewerkers en bouwpersoneel. Vanuit een van onze 9 vestigingen regelen onze medewerkers op locaties in Nederland personeel voor u. Bij ons is het mogelijk om zelfs bij spoed binnen 1 uur de juiste medewerker voor u te vinden. Dit kan erg handig zijn in het geval van ziekte of spoedaanvraag. Een flexibele schil afgestemd op uw organisatie vindt u bij Wiver.

Flexibel personeel door heel Nederland

Wiver regelt uitvoerend personeel direct op elke locatie in heel Nederland. Voor diverse projecten en ongeacht het tijdstip. Wij vergroten uw flexibele schil. Doordat wij personeel regelen door heel Nederland kan dit flinke besparingen met zich meebrengen. Zo hebben wij in iedere regio de juiste kandidaat voor u. Geen hoge reiskosten meer, maar personeel dat snel en direct kan beginnen. Of u nu personeel zoekt voor 1 dag of voor een groot project. Uw flexibele schil uitbreiden? Kies voor Wiver personeel.

Flexibel inzetbare medewerkers

Flexibele schil is een term die steeds vaker opduikt, maar voor sommige is het nog onduidelijk wat dit precies inhoudt. In feite gaat het hier om flexibel inzetbaar personeel, zoals uitzendkrachten. Tijdens pieken en ziekte is het erg aantrekkelijk om over dit soort personeel te kunnen beschikken. Deze medewerkers kunnen snel inspringen wanneer dat nodig is. Op deze manier is uw organisatie voorbereid op veranderende (markt)situaties, regelgeving en processen.

Voordelen flexibele schil

Een flexibele schil kan voor uw bedrijf een meerwaarde hebben. Zo heeft u geen zorg meer over ontslagprocedures en reorganisaties. De inzet van flexibele arbeid past bij deze fluctuerende arbeidsmarkt. Kiest u voor personeel van Wiver, dan kunt u rekenen op professionele vakmensen. Enkele voorbeelden waarom een flexibele schil voor uw bedrijf kan werken:

  • Kwalitatieve vakmensen tot uw beschikking
  • Snel inspringen op de vraag vanuit de markt
  • Minder risico voor werkgevers
  • Nieuwe kennis en expertise aantrekken
  • Kosten besparing

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Bij Wiver staan we voor kwaliteit, efficiënt, snelheid en betrouwbaarheid. We regelen direct gemotiveerd personeel tegen lage kosten. Wilt u meer weten? Op onze website vindt u alle contactinformatie van een van onze vestigingen in uw regio. Wilt u ook door Wiver uw landelijke flexibele schil laten regelen?