Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Wiver Uitzendbureau Eindhoven Breda Donja Grünfeld Lohman regiomanager

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook werving en selectie aan, zodat u het zoeken naar de juiste kandidaten uitbesteed. Wij kennen de mensen die u zoekt. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al sinds 1986 wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar info@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

 • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
 • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

 • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Vakmensen vindt u bij Wiver

Zoekt u personeel in de flexibele schil? Wiver is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het regelen van vakmensen. Zo leveren we al sinds 1986 landelijk verhuispersoneel, transport -en logistiek personeel, projectmedewerkers en bouwpersoneel. Vanuit een van onze 9 vestigingen regelen onze medewerkers op locaties in Nederland personeel voor u. Bij ons is het mogelijk om zelfs bij spoed binnen 1 uur de juiste medewerker voor u te vinden. Dit kan erg handig zijn in het geval van ziekte of spoedaanvraag. Een flexibele schil afgestemd op uw organisatie vindt u bij Wiver.

Flexibel personeel door heel Nederland

Wiver regelt uitvoerend personeel direct op elke locatie in heel Nederland. Voor diverse projecten en ongeacht het tijdstip. Wij vergroten uw flexibele schil. Doordat wij personeel regelen door heel Nederland kan dit flinke besparingen met zich meebrengen. Zo hebben wij in iedere regio de juiste kandidaat voor u. Geen hoge reiskosten meer, maar personeel dat snel en direct kan beginnen. Of u nu personeel zoekt voor 1 dag of voor een groot project. Uw flexibele schil uitbreiden? Kies voor Wiver personeel.

Flexibel inzetbare medewerkers

Flexibele schil is een term die steeds vaker opduikt, maar voor sommige is het nog onduidelijk wat dit precies inhoudt. In feite gaat het hier om flexibel inzetbaar personeel, zoals uitzendkrachten. Tijdens pieken en ziekte is het erg aantrekkelijk om over dit soort personeel te kunnen beschikken. Deze medewerkers kunnen snel inspringen wanneer dat nodig is. Op deze manier is uw organisatie voorbereid op veranderende (markt)situaties, regelgeving en processen.

Voordelen flexibele schil

Een flexibele schil kan voor uw bedrijf een meerwaarde hebben. Zo heeft u geen zorg meer over ontslagprocedures en reorganisaties. De inzet van flexibele arbeid past bij deze fluctuerende arbeidsmarkt. Kiest u voor personeel van Wiver, dan kunt u rekenen op professionele vakmensen. Enkele voorbeelden waarom een flexibele schil voor uw bedrijf kan werken:

 • Kwalitatieve vakmensen tot uw beschikking
 • Snel inspringen op de vraag vanuit de markt
 • Minder risico voor werkgevers
 • Nieuwe kennis en expertise aantrekken
 • Kosten besparing

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Bij Wiver staan we voor kwaliteit, efficiënt, snelheid en betrouwbaarheid. We regelen direct gemotiveerd personeel tegen lage kosten. Wilt u meer weten? Op onze website vindt u alle contactinformatie van een van onze vestigingen in uw regio. Wilt u ook door Wiver uw landelijke flexibele schil laten regelen?

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuisbedrijven en  transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

 • Wij doen wat we beloven
 • Snelheid van leveren
 • Op tijd komen is de norm
 • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
 • Gemotiveerd en betrokken
 • Ontzorgen van opdrachtgevers
 • Zorgen voor werknemers
 • Lange termijn samenwerking
 • Wij leiden mensen op
 • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.