Wiver, de flexibele schil voor bedrijven!

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Uitzendbureau Geleen

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Medewerkers in verschillende sectoren

Personeel in de logistiek, transport of bouw gezocht? Gemotiveerd personeel vindt u bij ons uitzendbureau in Geleen. Wiver is hét uitzendbureau voor vakmensen. We kunnen uw flexibele schil in Geleen inrichten met bijvoorbeeld een magazijnmedewerker, vrachtwagenchauffeur of handyman. Ons team van ervaren medewerkers regelt de juiste man op de juiste plaats. Heeft u een open vacature in de bouw of een vacature in de logistiek? Ons uitzendbureau gaat graag voor u op zoek naar de juiste kandidaat.

Uitzendbureau met een groot lokaal netwerk

Vanuit onze vestiging in Geleen en de diverse andere vestigingen regelen we de juiste medewerkers voor uw bedrijf op elke locatie en op elk tijdstip. Naast Geleen zitten we verspreid door heel Nederland. Op die manier kunnen we snel personeel leveren aan uw organisatie. Zo lukt het ons in 87,1% van van de gevallen om spoedaanvragen binnen 1 uur in te vullen. Wilt u zich richten op waar u goed in bent: ondernemen? Wij nemen u dan ook graag uw administratieve rompslomp uit handen met behulp van payrolling. Zet u medewerkers bij Wiver op de payroll en profiteer van de vele voordelen van payrolling. Voorkom stress of risico’s en kies ons uitzendbureau en zet uw personeel bij ons op de payroll.

Direct mensen gezocht?

Ons uitzendbureau biedt in Geleen en in de rest van Nederland uitvoerend personeel aan op projectbasis. Hierdoor kunt u als werkgever profiteren van forse besparingen in reistijd. Wilt u gekwalificeerd personeel voor één dag of voor een groot project? Dat is bij Wiver geen probleem. Uw klus komt op tijd klaar, of het nu in Geleen is of op een andere locatie. Wij helpen u graag uw vacatures zo snel mogelijk te vervullen.

Waarom kiezen voor ons uitzendbureau in Geleen?

Bent u op dringend op zoek naar een magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur? Dit zijn de redenen waarom u voor Wiver moet kiezen:

  • Ons uitzendbureau staat voor kwaliteit, efficiënt, snelheid en betrouwbaarheid
  • Uw concurrentiekracht groeit doordat u snel kunt inspelen op de markt
  • Geen administratieve rompslomp of werkgeversrisico’s meer dankzij payroll
  • Geen stress over uitval en ziektekosten
  • Wij bieden een voordelig payroll systeem aan
  • Het uitbesteden van personeel levert aantoonbare besparing op

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat ons uitzendbureau in Geleen u kan bieden aan personeel? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan u graag te woord. Ons team van ervaren medewerkers regelt de juiste man op de juiste plaats. U kunt contact met ons opnemen in Geleen via 046-7600050. Heeft u een vraag voor ons over vacatures, payroll of wilt u iets anders over ons uitzendbureau weten? Dan kunt u ons bereiken via geleen@wiver.nl. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor een betrouwbaar uitzendbureau in Geleen bent u bij ons aan het juiste adres.