Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Plaats een vacature of bekijk de vacatures van ons uitzendbureau in Groningen

Heeft u gezocht naar vacatures voor hardwerkende en ervaren medewerkers in de bouw, transport of logistiek, maar nog niet het uitzendbureau in Groningen gevonden wat biedt wat u zoekt? Dan moet u bij Wiver zijn. Ons uitzendbureau levert sinds 1986 snel en gemotiveerd personeel, zoals vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, verhuizers en nog veel meer. Naast Groningen hebben we vestigingen en vacatures door heel Nederland. Zo zit er altijd een uitzendbureau bij u in de buurt waar u uw vacatures kunt plaatsen. Wij bieden in heel Nederland uitvoerend personeel in de bouw en logistiek op projectbasis. Zoekt u een magazijnmedewerker, vrachtwagenchauffeur, verhuizer, een medewerker in de bouw of andere medewerkers in Groningen om uw flexibele schil in te vullen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen en wij kunnen u helpen!

Uitzenden, payrollen en flexibele schil

Naast uitvoerend personeel in de bouw, logistiek en transport in Groningen, biedt Wiver ook payroll aan. Payrolling kan een flinke  besparing op uw personeelskosten opleveren. Wij adviseren u graag vrijblijvend over onze payroll mogelijkheden voor uw bedrijf in Groningen. Bij ons uitzendbureau kunt u dankzij payrolling flexibel blijven werken met behoud van kwaliteit. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Ons bureau heeft al meer dan 27 jaar ervaring. Laat ons daarom uw flexibele schil inrichten.

De juiste man op de juiste plaats

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor 1 dag of voor een groot project? Dan is dat geen probleem. Een vacature in de bouw of een vacature in de logistiek kunnen wij dan ook snel vervullen. Doordat we in elke regio over de juiste mensen beschikken, kunnen we snel personeel aanbieden. Uw klus in Groningen komt op tijd klaar als u kiest voor ons uitzendbureau.

Waarom moet u kiezen voor Wiver?

Medewerkers van ons uitzendbureau zijn gedreven en vakkundig. We zetten de verschillende redenen waarom werkgevers voor Wiver kiezen op een rijtje:

  • Afspraak is afspraak bij ons
  • Bijna een opkomst van 100%
  • 99,5% van onze mensen komt op tijd
  • Spoedaanvragen kunnen 87,1% van de gevallen in 1 uur worden ingevuld
  • Geen stress met payroll van Wiver
  • Snel inspringen op veranderingen in de markt

Bekijk onze vacatures in Groningen of plaats zelf een vacature

Personeel nodig in Groningen voor in de transport, logistiek of bouw? Laat Wiver u dan helpen en plaats vacatures. Of het nu gaat om een vacature voor vrachtwagenchauffeur, verhuizer of magazijnmedewerker, wij zijn een gecertificeerd uitzendbureau dat lid is van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU) en u van dienst kan zijn. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Stuur dan een mail naar groningen@wiver.nl. Wilt u direct iemand van onze vestiging in Groningen spreken over een vacature in de bouw, logistiek of transport of ander onderwerp? Belt u dan naar: 050-5893175. Regelt ons uitzendbureau in Groningen binnenkort flexibel personeel voor u?

 Snel werken en een baan bij WIiver uitzendbureau Groningen