Werken bij Wiver, iets voor jou?

Wiver Logistiek is een betrouwbaar detacheringbureau, die onder andere een 150 auto’s beschikbaar stellen aan onze gewaardeerde medewerkers. Daar mag je ook prive mee rijden. Ook investeren we veel in opleiden van onze medewerkers. Wij willen kwaliteit leveren en daar past deze werkwijze bij.

Met name gericht op mensen die willen aanpakken en met hun handen werken zijn bij ons op de juiste plaats.

Wiver heeft ruim 500 opdrachtgevers in verhuizingen, transport, logistiek, projectinrichting, techniek en bouw. Dat houdt in dat je op verschillende projecten ingezet kunt worden. We kijken we wat je leuk vind en waar je goed in bent.

Ben je representatief, flexibel en dienstverlenend ingesteld? Ben je een teamspeler en hou je van aanpakken en kom je op tijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wiver kenmerkt zich door een sterk klantgerichte benadering. Daarom geldt: Afspraak is afspraak.

 Banen in logistiek, transport, projectinrichting, techniek en bouw bij Wiver Uitzendbureau

Breed aanbod vacatures

Wij hebben een breed aanbod van vacatures voor jou. Hieronder staat een kleine selectie:
Chauffeur verhuizer;
Verhuismedewerker;
Bouwlogistiek personeel;
Vrachtwagenchauffeur;
Handyman;
Magazijnmedewerker;
Heftruckchauffeur;
Orderpicken.

Werksfeer

Persoonlijke benadering en een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Onze klanten verwachten namelijk gemotiveerde en enthousiaste mensen.
Als jij met de juiste, positieve instelling op de werkplek verschijnt, gaat de klant je terugvragen. En doe je je werk goed dan kun je in één van onze bedrijfswagens rijden.
Samen zorgen dat de klant tevreden is, is ons doel.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als ABU, NEN 4400-1 en VCU gecertificeerde uitzendorganisatie werken wij volgens de regels. Bij ons krijg je wekelijks en op tijd je salaris inclusief overuren.

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Dan kun je hier solliciteren. Of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Ik zoek een baan

Wiver