Banen bij Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Wiver - hoofdkantoor-2

Uitzendbureau verhuisbranche

Wiver logistiek uitzendbureau sinds 1986

Wiver is sinds 1986 gespecialiseerd in het uitzenden van medewerkers voor verschillende logistieke functies. Met t9 vestigingen verspreid over heel Nederland is Wiver hét uitzendbureau voor verhuizers, vrachtwagenchauffeurs en magazijnmedewerkers. Wiver heeft altijd wel een geschikte vacature voor jou in de regio. Na een gesprek over jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden vinden wij (vaak binnen een week) de geschikte functie.

Goed werkgeverschap

Wiver doet graag een stapje extra voor haar opdrachtgevers en medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, want wij bieden een leaseauto extra naast je salaris. De communicatie is direct en vlot en je salaris wordt wekelijks uitbetaald. Je kunt bij ons ook doorgroeien en opleidingen volgen. Je eerste opdracht bij Wiver is vaak een opstap voor een vast contract.

Van kleding tot auto

Kom je in dienst bij Wiver dan word je ingewerkt en ontvang je de juiste bedrijfskleding. De uren houd je bij met de Wiver App dus de verwerking van je uren en loon loopt gegarandeerd soepel. Zo nodig voorzien we zelfs in een bedrijfswagen waarmee je ook privé mag rijden. En Wiver investeert in onze medewerkers. Bij Wiver zijn meer dan 1000 medewerkers opgeleid voor o.a. chauffeur, verhuizer, heftrucker, vca en vele anderen.

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Maximale leveringsbetrouwbaarheid van logistiek personeel

Flexibele schil

Verhuisbedrijven en ook transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.

Kernwaarden

  1. Wij doen wat we beloven
  2. Snelheid van leveren
  3. Op tijd komen is de norm
  4. Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  5. Gemotiveerd en betrokken
  6. Ontzorgen van opdrachtgevers
  7. Zorgen voor werknemers
  8. Lange termijn samenwerking
  9. Wij leiden mensen op
  10. Landelijk dezelfde snelle service