Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Zoek Personeel Uitzendbureau Wiver

Welkom bij Wiver

Wiver is sinds 1986 succesvol in het landelijk leveren van verhuispersoneel, transport -en logistiek personeel, projectmedewerkers en bouwpersoneel. Vanuit 9 vestigingen regelt ons team ervaren medewerkers voor onze opdrachtgevers de juiste medewerkers op locatie in heel Nederland. Ook bij spoed binnen 1 uur.

Landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeelVestigingen Wiver door heel Nederland

Wiver regelt uitvoerend personeel direct op werklocatie in heel Nederland. Voor allerlei projecten ongeacht het tijdstip. De tijd is voorbij dat bedrijven hun personeel in de vrachtwagen meenemen naar een project en de reisuren betalen. Door de mensen direct op de werklocatie in te huren kan veel reistijd worden bespaard. Wist u dat 1 reisuur per dag al snel € 5.000,- besparing per man per jaar oplevert? Wilt u personeel voor een dag of een groot project? Geen probleem. Zelfs spoedaanvragen kunnen we aan.

Wet Werk en Zekerheid

De Wet werk en zekerheid versterkt de positie van flexwerkers. Flexwerkers kunnen nu na 2 jaar aanspraak maken op een vast contract, Dit was voorheen 3 jaar. Wanneer een tijdelijk contract langer dan 6 maanden duurt, dan geldt een aanzeg termijn van een maand. Als de overeenkomst na deze 6 maanden wordt voortgezet, dan moet de werkgever aangeven onder welke voorwaarden. De werkgever moet dit uiterlijk 1 maand voor het einde van het contract vertellen aan de werknemer. Indien de werkgever zich niet aan de aanzeg termijn houdt, dan is hij een vergoeding verschuldigd.

Ook de regels over de proeftijd zijn gewijzigd. Bij contracten van 6 maanden of korter mag geen proeftijd meer worden afgesproken.

Wilt u nog meer kosten besparen? Ook payrollen behoort tot onze mogelijkheden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Daardoor kunnen onze opdrachtgevers al bijna 30 jaar op Wiver bouwen.

Wilt u ook door Wiver uw landelijke flexibele schil laten regelen?

Sectoren waarin Wiver uitzendkrachten aanbiedt:

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.