Ik ben op zoek naar werk:

personeelwiver

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Welkom bij Wiver

Wiver is sinds 1986 succesvol in het landelijk leveren van verhuispersoneel, transport -en logistiek personeel, projectmedewerkers en bouwpersoneel. Vanuit 11 vestigingen regelt ons team ervaren medewerkers voor onze opdrachtgevers de juiste medewerkers op locatie in heel Nederland. Ook bij spoed binnen 1 uur.

Landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeelVestigingen Wiver door heel Nederland

Wiver regelt uitvoerend personeel direct op werklocatie in heel Nederland. Voor allerlei projecten ongeacht het tijdstip. De tijd is voorbij dat bedrijven hun personeel in de vrachtwagen meenemen naar een project en de reisuren betalen. Door de mensen direct op de werklocatie in te huren kan veel reistijd worden bespaard. Wist u dat 1 reisuur per dag al snel € 5.000,- besparing per man per jaar oplevert? Wilt u personeel voor een dag of een groot project? Geen probleem. Zelfs spoedaanvragen kunnen we aan.

Wet Werk en Zekerheid

De Wet werk en zekerheid versterkt de positie van flexwerkers. Flexwerkers kunnen nu na 2 jaar aanspraak maken op een vast contract, Dit was voorheen 3 jaar. Wanneer een tijdelijk contract langer dan 6 maanden duurt, dan geldt een aanzeg termijn van een maand. Als de overeenkomst na deze 6 maanden wordt voortgezet, dan moet de werkgever aangeven onder welke voorwaarden. De werkgever moet dit uiterlijk 1 maand voor het einde van het contract vertellen aan de werknemer. Indien de werkgever zich niet aan de aanzeg termijn houdt, dan is hij een vergoeding verschuldigd.

Ook de regels over de proeftijd zijn gewijzigd. Bij contracten van 6 maanden of korter mag geen proeftijd meer worden afgesproken.

Wilt u nog meer kosten besparen? Ook payrollen behoort tot onze mogelijkheden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Daardoor kunnen onze opdrachtgevers al bijna 30 jaar op Wiver bouwen.

Wilt u ook door Wiver uw landelijke flexibele schil laten regelen?

Informatie werkgevers

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

captcha