Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Uitzendbureau logistiek

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Uitzendbureau voor vakmensen

Een gespecialiseerd uitzendbureau in logistiek nodig? Wiver is het antwoord. Ons uitzendbureau bestaat al sinds 1986 en richt zich op logistiek personeel. Onze focus ligt op Nederlandssprekende medewerkers, dus geen Europese arbeidskrachten. Wiver heeft, als landelijk uitzendbureau, een groot netwerk in logistieke medewerkers in allerlei disciplines. Met onze diverse vestigingen door heel Nederland hebben we in iedere regio een geschikte kandidaat.

Direct mensen nodig?

Doordat we een groot netwerk aan logistiek personeel hebben, is het voor ons heel makkelijk om snel in te springen op uw vraag. Zoekt u wegens uitbreiding of ziekte extra personeel? Of wilt u gewoon flexibel personeel in uw organisatie? Kies dan voor Wiver, uw uitzendbureau voor logistiek. Wij bieden in heel Nederland uitvoerend personeel aan op projectbasis. Wilt u gekwalificeerd personeel voor één dag of voor een groot project? Dat is bij ons uitzendbureau geen probleem. We kunnen zelf logistiek personeel leveren binnen 1 uur. Alles om ervoor te zorgen dat uw klus op tijd klaar is.

Groot netwerk met logistiek medewerkers

Doordat wij een gespecialiseerd uitzendbureau zijn en een groot netwerk hebben, kunnen we snel inspringen. Wij leveren logistieke medewerkers voor de volgende functies:

Uitzendbureau voor logistiek personeel nodig?

Een groot voordeel van ingehuurd personeel is dat dit een stuk goedkoper is dan vast personeel. Zelfs bij tijdelijke contracten. Dit kunnen we aantonen middels een speciaal calculatiemodel. Dit model is terug te vinden op onze website. Een overzicht waarom opdrachtgevers kiezen voor Wiver:

  • Concurrentiekracht groeit door snel kunnen inspelen op veranderende marktvraag
  • Administratie en personele risico’s worden u uit handen genomen
  • Geen stress meer over ontslagzaken, ziektekosten en leegloop
  • Flexibel en gemotiveerd logistiek personeel
  • Uitzendkrachten inhuren levert een besparing op

Kunnen wij u helpen?

Zoekt u een kundig uitzendbureau? Kies voor Wiver! Op onze website vindt u alle informatie over een van onze vestiging in uw regio. Heeft u een algemene vraag? Mail ons dan via info@wiver.nl. We zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Wiver het uitzendbureau voor logistiek personeel!