Gemotiveerd personeel vindt u bij Wiver

Een gedreven magazijnmedewerker vindt u bij uitzendbureau Wiver. Wij leveren sinds 1986 gemotiveerd personeel in heel Nederland. Wij zijn het adres voor personeel op het gebied van transport, logistiek, bouw en verhuizing. Ons team van ervaren medewerkers zorgt ervoor dat de juiste mensen op de goede plaats komen. Of u nu op zoek bent naar bouwpersoneel, een handyman of een magazijnmedewerker, we zorgen ervoor dat u snel bent voorzien van personeel. Wiver staat voor kwaliteit, efficiënt, snelheid en betrouwbaar.

Binnen één uur personeel

Bij Wiver snappen we dat u niet veel tijd kwijt wilt zijn aan het uitzoeken van de juiste magazijnmedewerker voor uw bedrijf. Ook kan het voorkomen dat een huidige magazijnmedewerker plotseling uitvalt. Vervelend, maar dit hoeft geen grote impact te hebben voor uw bedrijf. Wij leveren snel geschikt personeel. Zo is het zelfs mogelijk om binnen één uur de juiste vakmensen te regelen. 87,1% van de spoedaanvragen wordt binnen 1 uur ingevuld. Schakel ons in en wij leveren geschikt personeel: van handyman tot magazijnmedewerker.

Personeel in heel Nederland

We hebben een landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeel. Vanuit 9 verschillende vestigingen regelen we personeel voor iedere werklocatie in Nederland voor diverse projecten ongeacht het tijdstip. Doordat wij een geschikte magazijnmedewerker in elke regio hebben, is de reistijd ook zeer laag. Dit kan uw bedrijf een flinke kostenbesparing opleveren. Ons uitzendbureau staat garant als een flexibel uitzendbureau als het gaat om het inhuren van een magazijnmedewerker.

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Waarom kiezen voor een magazijnmedewerker van Wiver?

Benieuwd waarom u voor een magazijnmedewerker van Wiver moet kiezen? We zetten de voordelen graag even voor u op een rijtje:

  • Afspraak is afspraak, 99,6% opkomst van ingehuurd personeel
  • Stipt personeel, 99,5% van de mensen komt op tijd op het werk
  • Snelle levering van personeel, zelfs binnen 1 uur
  • Administratie en personele risico’s worden uit handen genomen
  • Ingehuurd personeel is goedkoper dan vast personeel

Kunnen wij u helpen?

Zoekt u een uitzendbureau voor betrouwbaar en gemotiveerd personeel? Dan staan wij, van Wiver, graag voor u klaar. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt. Hier vindt u alle contactinformatie. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@wiver.nl. Helpen wij u straks aan een geschikte magazijnmedewerker?