Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Een vacature in de bouw, transport of logistiek?

Wiver is een uitzendbureau in Meppel dat ervaren medewerkers levert in de bouw, transport en logistiek voor uw flexibele schil. Bij ons uitzendbureau betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van het personeel in de bouw, logistiek, transport of waar dan ook. Kiest u voor ons uitzendbureau, dan kan dit een fikse besparing opleveren. Soms kan dit u wel tot 8% op uw loonkosten schelen! Het maakt niet uit of het gaat om een vacature van verhuizer, magazijnmedewerker of chauffeur, bij ons kunt u altijd besparen op de personeelskosten. Doordat we niet alleen een vestiging hebben in Meppel, maar door heel Nederland actief zijn, kunnen we snel personeel leveren dat u nodig hebt. Hierbij maakt het niet uit op welke locatie dat is en hoe snel u een vacature gevuld wilt hebbe,

Het uitzendbureau in Meppel dat kwaliteit levert

Kiest u voor Wiver, dan kiest u voor een uitzendbureau dat staat voor kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een magazijnmedewerker, vrachtwagenchauffeur of verhuizer. Heeft u een uitzendkracht nodig in Meppel of op een andere locatie? Plaats dan snel uw vacatures in de bouw, logistiek en transport. Vanuit ons netwerk kunnen we u dan snel de geschikte kandidaat voor uw vacature bieden. Heeft u een spoedopdracht? We regelen personeel voor u binnen 1 uur. Zoekt u een magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur? Dan kunnen wij uw vacature snel op een passende wijze invullen.

Payroll, flexibele schil en vele andere mogelijkheden

Heeft u een vacature in de bouw of een vacature in de logistiek openstaan? Uw flexibele schil vullen we snel in. Onze medewerkers zijn ervaren en kennen de werkzaamheden in de verschillende sectoren. Kiest u voor onze payroll optie, dan heeft u geen administratieve rompslomp meer. Bij payrolling regelt u zelf de onderhandeling met uw nieuwe medewerkers. Wiver figureert bij payroll slechts als juridische werkgever. Ons uitzendbureau in Meppel wil u graag ontzorgen. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent en dat is ondernemen.

Wiver is uw uitzendbureau in Meppel

Wiver is sinds 1986 een succesvol uitzendbureau dat snel gemotiveerd personeel levert in Meppel op het gebied van bouw, logistiek en transport. Uw vacature in de bouw of uw vacature in de logistiek laat u invullen door ons uitzendbureau. Een voordeel hiervan is dat ingehuurd personeel goedkoper is dan vaste mensen. Dit kunnen we voor u uitrekenen met behulp van ons speciale calculatiemodel. Wij geven u nog een aantal redenen om de vacatures aan te bieden bij ons uitzendbureau in Meppel te kiezen:

  • Wij hebben altijd flexibele en gemotiveerde werknemers in Meppel
  • Bij ons geldt: afspraak is afspraak
  • Administratie en werkgeversrisico’s worden uit handen genomen m.b.v. payrolling
  • Makkelijk inspringen op veranderingen in de markt
  • Tijdelijk personeel levert 3 tot 8% besparing op de loonkosten op

Vacatures in de bouw of logistiek worden zo opgevuld door Wiver Uitzendbureau voor vakkrachten

Neem contact op met onze vestiging in Meppel

Wilt u uw vacatures in de bouw, transport en logistiek laten vullen door onze vakkundige medewerkers? Dan is dat een goede keuze. Ons uitzendbureau is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd. Wilt u meer informatie of heeft u een vacature? Bel dan naar onze vestiging: 052-2740008. U kunt ons ook een mail sturen via: meppel@wiver.nl. Voor gemotiveerd personeel en het bekijken van vacatures in de bouw, logisitek en transport, kiest u Wiver als uw uitzendbureau in Meppel.