Mijn Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Welkom bij mijn wiver

Welkom bij ons digitale portaal

Wij bieden onze opdrachtgevers belangrijke informatie aan via ons digitale portaal.

Wilt u zelf de gewerkte uren van uitzendkrachten online bij ons invoeren? Of wilt u het digitaal dossier van de uitzendkracht inzien? Dan kunt u een inlogcode aanvragen via administratief@wiver.nl. Met deze code kunt u op onze webportal: wiver.flexportal.eu.

WKA-verklaring

Wiver is NEN 4400-1 gecertificeerd. Via de website www.normeringarbeid.nl kunt u zien dat wiver aan haar betalingsverplichtingen aan de fiscus heeft voldaan.
Ook kunt u de meest recente wka verklaring downloaden hieronder.

Downloaden formulieren

Opdrachtgevers kunnen via de onderstaande links relevante informatie bekijken.

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.