Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Vele vacatures in de logistiek, bouw en transport etc.

Als uitzendbureau in Nieuwegein vinden wij van Wiver het belangrijk dat het juiste personeel op de goede plek zit. Doordat wij zo goed matchen, hebben we inmiddels vele tevreden opdrachtgevers en uitzendkrachten in Nieuwegein en de rest van Nederland tevreden kunnen stellen. Wij zijn voornamelijk gericht op banen in de logistiek, bouw en transport en kunnen snel zorgen voor een snelle invulling van een vacature voor verhuizer, magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur als u die nodig hebt. Voor ons staat bij het vullen van een vacature het leveren van kwaliteit centraal, evenals snel handelen en een efficiënte werkwijze bij alle vacatures. Wij willen het u graag gemakkelijker maken en een flexibele schil bieden bij piekmomenten. Wat kunnen we voor u doen?

Personeel gezocht in de bouw, transport en logistiek?

Ons uitzendbureau heeft zich in een aantal sectoren gespecialiseerd, zoals de transport, bouw en logistiek. Heeft u een vacature voor de bouw, dan leveren wij u de bouwvakker, timmerman of werkvoorbereider die u zoekt. En zoekt u een magazijnmedewerker, omdat u een vacature in de logistiek heeft? Ook dan kunnen we u helpen. Wij bieden u tevens een verhuizer, vrachtwagenchauffeur en nog veel meer. Ontdek zelf ons ruime aanbod in Nieuwegein!

Binnen 1 uur bent u in Nieuwegein en omstreken voorzien

Het kan gebeuren dat u bij een ander uitzendbureau personeel inschakelt dat op het laatste moment niet komt opdagen. U zit dan met te veel werk en te weinig mankracht in Nieuwegein. Bij ons kunt u dan een spoedaanvraag indienen. Wij zorgen er dan voor dat u binnen 1 uur de juiste mensen in dienst heeft, waar ook in Nederland. Doorgaans slagen wij hier bijna 9 van de 10 keer in. Bovendien kunt u er bij ons uitzendbureau op rekenen dat onze mensen gemotiveerd zijn, zich aan afspraken houden en netjes op tijd zijn.

Zo onderscheidt ons uitzendbureau zich

Omdat wij niet het enige uitzendbureau in Nieuwegein zijn dat vacatures biedt in de bouw-, logistiek- en transportsector, proberen wij ons op positieve wijze te onderscheiden van onze concurrenten. Wij proberen net een stap verder te gaan voor onze klanten en u kunt daar vandaag nog van profiteren in Nieuwegein:

  • U heeft binnen 1 uur het personeel dat u zoekt via ons uitzendbureau
  • Door ons in te huren, kunt u tot 8% op uw loonkosten besparen
  • Wij werken door heel Nederland, dus ook in Nieuwegein
  • U betaalt alleen voor gewerkte uren, niet voor reistijduren
  • Ons personeel is divers: van magazijnmedewerker tot vrachtwagenchauffeur

Kies vandaag nog voor ons uitzendbureau in Nieuwegein?

Heeft u een vacature in de bouw, logistiek of transport? Wilt u graag personeel inhuren via een payroll constructie? Of zoekt u hulp op piekmomenten (flexibele schil)? Waar u ons uitzendbureau ook voor wilt inschakelen, wij zijn u met plezier van dienst in Nieuwegein. Wij vertellen u graag meer over payrolling en wat payroll voor u te bieden heeft. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 030-6067079. Of stuur een e-mail naar nieuwegein@wiver.nl. Wij hebben ook een contactformulier dat u mag invullen en wij zullen dan spoedig reageren. Mogen wij als uitzendbureau in Nieuwegein ook uw vacature vervullen.

Personeel nodig voor logistiek, transport, verhuizingen of techniek Uitzendbureau Wiver