Nieuwe auto’s zijn binnen voor onze medewerkers

De nieuwe Kia picanto’s 105 stuks worden uitgeleverd. We krijgen goede reacties van onze medewerkers en nieuw is behalve airco en radio ook een bleutoothverbinding voor je telefoon. Hoe mooi is dat? Richard is de eerste die de nieuw auto gekregen heeft. Veel plezier Richard!   ?

Verder lezen

Ralph is gestart in Eindhoven

Ralph is onze nieuwe collega voor de vestiging Eindhoven en Breda. Ralph heeft ervaring in de logistieke wereld als intercedent. Je bent welkom om langs te komen. Veel succes bij Wiver!

Verder lezen

Leuke baan en auto van de zaak rijden?

Wil je aan de slag in de verhuizingen transport en logistiek? Schrijf je dan nu in en wij zorgen voor een passende leuke baan en we regelen vervoer. Ben je goed dan kan je bij ons ook een auto van de zaak krijgen waar je ook prive mee kan rijden.

Verder lezen

Inhuren zzp’er flink riskanter na uitspraak Hoge Raad

Arbeidsrelatie belangrijker dan overeenkomst De Hoge Raad heeft op 6 november 2020 een belangrijke uitspraak gedaan die het inhuren van zzp’ers een stuk riskanter maakt. Volgens de Hoge Raad is de arbeidsrelatie zoals die in de praktijk geldt, belangrijker dan wat er in zzp overeenkomst is vastgelegd. Dat maakt de weg voor zzp’ers vrij om […]

Verder lezen

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) | gevolgen voor uitzendwerk

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) | gevolgen voor uitzendwerk

Nieuwe regels voor uitzenden Op 1 januari 2020 is de nieuwe wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking getreden. De nieuwe wet heeft flinke gevolgen voor uitzendwerk en payrollers. Hierna zetten we de belangrijkste wijzigingen voor je op een rij. Paryollwerknemers krijgen dezelfde rechten Tot 1 januari 2020 was uitzenden en payrollen in juridische zin […]

Verder lezen

Wat gebeurt er met jouw koopkracht in 2019?

Wat gebeurt er met jouw koopkracht in 2019?

Goed nieuws! Vrijwel iedere Nederlander gaat er in 2019 op vooruit wat betreft de koopkrachtcijfers! Dit heeft het Centraal Planbureau onderzocht naar aanleiding van de gegevens die afgelopen Prinsjesdag gepresenteerd werden. Alleen de huishoudens die het minst verdienen krijgen er weinig koopkracht bij. Alle anderen hebben volgend jaar dus iets meer te besteden. Prettig om te weten, is dat deze stijging vorig jaar al is begonnen.

Verder lezen