Magazijnmedewerker / verhuizer in Zwolle

Bij Wiver ben je als verhuizer samen met een team van collega’s verantwoordelijk voor het correct en schadevrij verhuizen van zowel particulieren als bedrijven. Het leuke van de functie is dat je op plekken komt waar je anders nooit zou komen. Het kunnen verhuizingen zijn bij de Nederlandse Bank, Overheidsinstellingen of ziekenhuizen, maar ook bij […]

Verder lezen

Wat gebeurt er met jouw koopkracht in 2019?

Wat gebeurt er met jouw koopkracht in 2019?

Goed nieuws! Vrijwel iedere Nederlander gaat er in 2019 op vooruit wat betreft de koopkrachtcijfers! Dit heeft het Centraal Planbureau onderzocht naar aanleiding van de gegevens die afgelopen Prinsjesdag gepresenteerd werden. Alleen de huishoudens die het minst verdienen krijgen er weinig koopkracht bij. Alle anderen hebben volgend jaar dus iets meer te besteden. Prettig om te weten, is dat deze stijging vorig jaar al is begonnen.

Verder lezen

Vrachtwagenchauffeur – Amsterdam

Vrachtwagenchauffeur – Amsterdam

Wij zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs C die voor diverse opdrachtgevers aan de slag willen. Rijbewijs CE is een pré, geen eis. Wij zoeken vrachtwagenchauffeurs die in de regio van Amsterdam werkzaam willen zijn. We hebben meerdere functies, afhankelijk van je wensen regelen we een passende functie. Je salaris valt in de D-schaal van de transport CAO.

Verder lezen