Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Uitzendbureau Nijmegen

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Uitvoerend personeel door heel Nederland

Wiver is hét uitzendbureau in Nijmegen dat al sinds 1986 succesvol is in het leveren van gemotiveerd personeel. Vanuit Nijmegen of een van onze andere vestigingen vullen we uw vacatures in. Of het nu gaat om een vacature van verhuizer, magazijnmedewerker, chauffeur of in de logistiek wij kunnen uw vacatures stel invullen met gekwalificeerd personeel. Ons uitzendbureau heeft een landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeel voor allerlei projecten, ongeacht het tijdstip. Doordat we mensen kunnen aanbieden die in de regio wonen, kunt u besparen op de reiskostenvergoeding. Bij ons uitzendbureau betaalt u altijd alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Uitzendbureau in Nijmegen met vakmensen

Heeft u een vacature in de bouw of een vacature in de logistiek openstaan? Meld het ons. Wiver is hét uitzendbureau dat uw flexibele schil inricht. Zo kunnen we u in Nijmegen bijvoorbeeld een magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur leveren. Een spoedaanvraag of uitval van uw huidige personeel? Ons uitzendbureau in Nijmegen kan spoedaanvragen binnen 1 uur invullen. Op zoek naar een medewerker voor een groot project? Ook daar kan ons uitzendbureau u mee helpen.

Laat uw flexibele schil door Wiver regelen

Wij leveren onze ervaren medewerkers in Nijmegen en in heel Nederland op projectbasis. Wist u dat het inhuren van personeel goedkoper is dan vaste mensen aannemen? Niet overtuigd? Vraag dan in onze vestiging in Nijmegen naar het calculatiemodel. De bespaarde kosten kunnen wij op maat voor u uitrekenen. Wilt u ook geen administratieve rompslomp meer? Kies dan voor de payroll oplossing van Wiver. Laat uw ingehuurde magazijnmedewerker bij ons op de loonlijst zetten met onze handige payroll constructie.

Wij komen wél en snel

Met een flexibele schil kunt u snel inspelen op veranderingen in de markt. Zit u in een drukke periode? Laat ons uitzendbureau in Nijmegen dan de geschikte kandidaat vinden. Ons uitzendbureau is voor u de beste keuze en dat laten onze percentages ook zien:

  • 99,6% van onze mensen komt opdagen (afspraak is afspraak)
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk
  • 87,1% van de spoedaanvragen wordt binnen 1 uur ingevuld

Heeft u een vraag of wilt u informatie?

Het is heel goed mogelijk dat u nog vragen heeft over onze werkwijze op het gebied van payrolling en uitzenden. Wilt u direct iemand spreken van onze vestiging in Nijmegen? Bel dan naar onze vestiging via het nummer 024-3244401 of mail naar nijmegen@wiver.nl. Wij helpen u graag. Of laat een bericht achter via ons online contactformulier. U ontvangt dan snel een reactie. Uw klus is op tijd geklaard dankzij een medewerker van Wiver, uw uitzendbureau in Nijmegen.