Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Nijmegen uitzendbureau voor detachering en payrolling vakkrachten techniek bouw logistiek

Uitvoerend personeel door heel Nederland

Wiver is hét uitzendbureau in Nijmegen dat al sinds 1986 succesvol is in het leveren van gemotiveerd personeel. Vanuit Nijmegen of een van onze andere vestigingen vullen we uw vacatures in. Of het nu gaat om een vacature van verhuizer, magazijnmedewerker, chauffeur of in de logistiek wij kunnen uw vacatures stel invullen met gekwalificeerd personeel. Ons uitzendbureau heeft een landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeel voor allerlei projecten, ongeacht het tijdstip. Doordat we mensen kunnen aanbieden die in de regio wonen, kunt u besparen op de reiskostenvergoeding. Bij ons uitzendbureau betaalt u altijd alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Uitzendbureau in Nijmegen met vakmensen

Heeft u een vacature in de bouw of een vacature in de logistiek openstaan? Meld het ons. Wiver is hét uitzendbureau dat uw flexibele schil inricht. Zo kunnen we u in Nijmegen bijvoorbeeld een magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur leveren. Een spoedaanvraag of uitval van uw huidige personeel? Ons uitzendbureau in Nijmegen kan spoedaanvragen binnen 1 uur invullen. Op zoek naar een medewerker voor een groot project? Ook daar kan ons uitzendbureau u mee helpen.

Laat uw flexibele schil door Wiver regelen

Wij leveren onze ervaren medewerkers in Nijmegen en in heel Nederland op projectbasis. Wist u dat het inhuren van personeel goedkoper is dan vaste mensen aannemen? Niet overtuigd? Vraag dan onze vestiging in Nijmegen naar het calculatiemodel. De bespaarde kosten kunnen wij op maat voor u uitrekenen. Wilt u ook geen administratieve rompslomp meer? Kies dan voor de payroll oplossing van Wiver. Laat uw ingehuurde magazijnmedewerker bij ons op de loonlijst zetten met onze handige payroll constructie.

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Wij komen wél en snel

  Met een flexibele schil kunt u snel inspelen op veranderingen in de markt. Zit u in een drukke periode? Laat ons uitzendbureau in Nijmegen dan de geschikte kandidaat vinden. Ons uitzendbureau is voor u de beste keuze en dat laten onze percentages ook zien:

  • 99,6% van onze mensen komt opdagen (afspraak is afspraak)
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk
  • 87,1% van de spoedaanvragen wordt binnen 1 uur ingevuld

  Ik ben op zoek naar

  personeel

  Ik ben op zoek naar

  een baan

  Heeft u een vraag of wilt u informatie?

  Het is heel goed mogelijk dat u nog vragen heeft over onze werkwijze op het gebied van payrolling en uitzenden. Wilt u direct iemand spreken van onze vestiging in Nijmegen? Bel dan naar onze vestiging via het nummer 024-3244401 of mail naar nijmegen@wiver.nl. Wij helpen u graag. Of laat een bericht achter via ons online contactformulier. U ontvangt dan snel een reactie. Uw klus is op tijd geklaard dankzij een medewerker van Wiver, uw uitzendbureau in Nijmegen.

  Sectoren

  Hieronder ziet u een overzicht van de sectoren waarin wij van Wiver uitzendkrachten voor u kunnen regelen:

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.