Opdrachtgevers

Betrokken langdurige samenwerking

Vacature verhuizer

Partnership

Vestigingsmanagers en intercedenten kennen hun klanten en uitzendkrachten door en door en weten dagelijks de optimale samenwerking tot stand te brengen. Snelheid, kwaliteit en betrokkenheid zijn voor onze opdrachtgevers belangrijk. Flexibiliteit, goed werkgeverschap en gewoon leuk werk is belangrijk voor uitzendkrachten.

Snel op locatie

Onze grote kracht is het ad-hoc op locatie inzetten van logistiek personeel  door heel Nederland. Wij voorzien ons personeel van bedrijfswagens om op tijd en flexibel op locatie te kunnen zijn.

Juiste kwalificaties

Wij weten precies over welke kwalificaties en papieren een uitzendkracht moet beschikken. Wij leiden mensen op en creëren landelijke pools om zo overal in Nederland (vaak binnen een uur) snel het juiste personeel te kunnen leveren.

Landelijke dekking

Aangezien de inzet van onze oproepkrachten dagelijks wisselend is, werken we met een aantal planners, die per regio de juiste match tussen klant en medewerker maken. En zij zien er op toe dat de kennis, vaardigheden, opleiding en certificaten van de medewerker aansluiten bij de eisen van de opdracht.

Ontzorgen

Wij ontzorgen onze klanten en daar gaan we ver in. Elke klant heeft een eigen persoonlijk aanspreekpunt die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Door snel te schakelen zorgen we dat personeel snel, met de juiste kleding en papieren op locatie is. Bij Wiver geldt nog steeds “afspraak = afspraak”.

Wiver App

Zonder afbreuk te doen aan het persoonlijke contact investeert Wiver fors in techniek. Een eenvoudig klantportaal biedt klanten overzicht en gemak. De mobiele App zorgt voor snelle en efficiënte urenadministratie.

Wiver Diemen

 

Over Wiver

Wiver is hét uitzendbureau voor Transport en Logistiek. Meer dan 600 uitzendkrachten werken dagelijks  voor verhuisbedrijven, transporteurs en logistieke bedrijven.

Over Wiver

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.