Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Wiver op de kaart

Logistiek Uitzendbureau

Wiver is sinds 1986 gespecialiseerd in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor verschillende logistieke functies. Met tien vestigingen verspreid over heel Nederland is Wiver hét uitzendbureau voor verhuizers, vrachtwagenchauffeurs en magazijnmedewerkers. Wiver biedt logistieke bedrijven de helpende hand met uitzendkrachten die direct (vaak binnen één uur) en door heel Nederland aan de slag kunnen.

Flexibele Schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Ons team weet voor een diversiteit aan opdrachtgevers telkens weer de juiste mix aan mensen te leveren. We leveren vanuit onze pool van medewerkers o.a. verhuismedewerkers, chauffeurs, magazijnmedewerkers, heftruckchauffeurs en vakmensen voor de bouw. Wij zijn actief in de verhuizingen, transport, logistiek, bouw en projectinrichting.

Sterk in Logistiek

Inmiddels is Wiver uitgegroeid tot een middelgroot logistiek uitzendbureau met 9 vestigingen verspreid over heel Nederland. In de verhuisbranche maken veel verhuisbedrijven gebruik van de flexibele kracht van Wiver. En daar zijn we oprecht trots op. Naast verhuizers beschikken we inmiddels ook over een flexibele pool van chauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs en magazijnmedewerkers.

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden enorm gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.