Vestiging Nieuwegein

Uitzendbureau voor Vakmensen

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor operationele functies. Ons team ervaren medewerkers weet voor een diversiteit aan opdrachtgevers telkens weer de juiste mix aan mensen te leveren.

We leveren vanuit onze pool van medewerkers o.a. verhuismedewerkers, chauffeurs, magazijnmedewerkers, heftruckchauffeurs en bouwmedewerkers. Wij zijn actief in de verhuizingen, transport, logistiek, bouw en projectinrichting.

Wij leveren onze ervaren medewerkers op projectbasis in heel Nederland en België. Daarbij betaalt u alléén de daadwerkelijk gewerkte uren. Dit levert een forse besparing op voor onze klanten.

Wat kunt u verwachten

99,6% leveringsbetrouwbaarheid (afspraak is afspraak)
99,5% van de mensen is op tijd op het werk
87,1% van de spoedaanvragen worden binnen 1 uur ingevuld

De geschiedenis van Wiver

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Betrokken bij onze opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Betrokken bij onze medewerkers

Wij beseffen ons als geen ander dat onze medewerkers de motor zijn van ons bedrijf. Waardering, beloning en ontwikkeling vormen belangrijke ingrediënten.

Medewerkers

Uitzendbureau voor vakmensen

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor operationele functies

Waarom Wiver?

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor operationele functies. Wij investeren veel in onze medewerkers om zo de kennis en vaardigheden op een hoger niveau te krijgen en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij gaan altijd voor de lange termijn, zo verzorgen wij opleidingen zodat je je kan doorontwikkelen.

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.