Inloggen

Betrokken bij onze medewerkers

Baan een leaseauto?

Wiver maakt het haar medewerkers naar de zin. Wij zoeken de baan die bij je past. In de transport logistiek verhuizingen en techniek. Wij bieden naast een leuke baan ook een leaseauto waar je prive mee mag rijden. Dat is vrij uniek te noemen. En daar waar je een certificaat of rijbewijs mist gaan wij kijken of we dit voor jou kunnen regelen.

Onze insteek is een samenwerking voor de lange termijn, zo verzorgen wij opleidingen zodat je je kan door ontwikkelen. Ook geven wij vaste contracten om je zekerheid te bieden en zo ervaring en kwaliteit aan ons te binden. Wij zorgen dat je elke week netjes alle gewerkte uren uitbetaald krijgt, werk je 50 uur dan krijg je 50 uur!

Naast een vast contract kun je bij ons ook een auto van de zaak verdienen, welke je ook tegen een redelijke vergoeding ook privé mag gebruiken. Zo kom je in ieder geval netjes op tijd op je werk.

Samengevat, wij bieden:

  • Auto van de zaak, die ook privé gebruikt mag worden
  • Vaste en tijdelijke contracten
  • De leukste banen in de logistiek
  • Een betrokken werkgever waar je nog jaren met plezier aan de slag kan

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk team van betrokken collega’s en een werkgever waar je je kan doorontwikkelen ben je bij Wiver aan het juiste adres!

Contact

Stuur je CV naar info@wiver.nl of neem direct contact op met de dichtstbijzijnde vestiging in de buurt, en wie weet begin je morgen al aan je nieuwe baan. Bekijk ook onze vacatures.
Wiver Logistiek gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.