Wiver voor de werkgever

Gespecialiseerd in het leveren van gemotiveerde medewerkers in de logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor tal van operationele functies. Ons team van ervaren medewerkers weet voor een diversiteit aan opdrachtgevers telkens weer de juiste mix aan mensen te leveren. Door onze korte communicatielijnen en betrokken medewerkers weten veel opdrachtgevers dan ook al jaren de weg naar ons te vinden.

Onze grote kracht is het ad-hoc op locatie inzetten van vakmannen en assistenten in verschillende branches door heel Nederland. Door middel van onze bedrijfswagens kunnen we snel schakelen en op elke willekeurige tijd en locatie inzet verzorgen. Omdat onze mensen meestal worden ingezet op functies waar communicatie en veel klantcontact relevant is, werken wij alleen met Nederlands sprekende medewerkers.

Aangezien de inzet van onze oproepkrachten dagelijks wisselend is, werken we met een aantal planners, die per regio de juiste match tussen klant en medewerker maken. En er op toezien dat de eisen van de opdracht en de kennis en vaardigheden van de medewerker op elkaar aansluiten.

Ervaring en kwaliteit van werken zijn erg belangrijk om de inzet van onze mensen zo effectief mogelijk te maken, daarom investeren wij in onze medewerkers. Door gerichte vakopleidingen te verzorgen en door onze medewerkers vastigheid te bieden middels een vast contract weten we kwaliteit binnen- en onze dienstverlening hoog te houden.

Naast onze full service dienstverlening verzorgen wij uiteraard ook payrolling, detachering en kunnen wij ook korte en langlopende projecten voor u invullen.

Wiver uitzendbureau Nieuwegein

Wiver Logistiek

Onze diensten

Wiver helpt je verder

Uitzendbureau

1 vast aanspreekpunt
Landelijk werkend
Besparen op reisuren en reiskosten
Alleen effectief gewerkte uren betalen
Vervanging of extra inzet bij uitval of ziekte
Bij spoed binnen 2 uur extra inzet geregeld

Detachering

Persoonlijke begeleiding
Vaste medewerkers op flexibele basis
Weinig inwerktijd door ervaren medewerkers
Inzet van ervaren en kundige werknemers
Uitbesteding opleiding en HR
Flexibele schil voor elk bedrijf

Payrolling

1 aanspreekpunt voor HR
Werkgeverschap 100% uitbesteden
Besparen op reisuren en reiskosten
Alleen betalen voor gewerkte uren
Vervanging of extra inzet bij uitval of ziekte
Geen personeelsadministratie nodig