Een bedrijf met ambitie

Wiver is al sinds 1986 actief

Het is 1986 als Fred de Wit vanuit Nieuwegein een start maakt met het bemiddelen van logistiek uitvoerend personeel. Fred was daarvoor leraar bij het toenmalige VTL en had al de nodige connecties binnen de logistiek en verhuisbranche als contactpersoon vanuit de opleidingen. Destijds was de naamstelling Wiver Service B.V. met als doelstelling, service verlenen aan bedrijven middels de inzet van extra personeel voor hoofdzakelijk verhuisbedrijven.

De formule heeft succes en na verloop van tijd wordt het steeds drukker binnen het bedrijf en is er extra hulp nodig. Dit is het moment dat Raymond de Wit, de zoon van Fred, mee begint te draaien binnen het bedrijf. Raymond is werkzaam binnen het bedrijf op verschillende afdelingen, Verhuizingen, Planning, Administratie niets is hem vreemd. Na jaren van hard werken en heel veel uren maken vind Fred het welletjes, het is medio 1997 dat Fred het stokje overdraagt aan zijn zoon Raymond en een stap terug doet uit het bedrijf.

Het is rond de eeuwwisseling als de naam verandert van Wiver Service naar Wiver Logistiek. Dit omdat dit als specialist voor logistiek personeel meer de lading dekt van onze dienstverlening. Vandaag de dag valt de dagelijkse leiding volledig onder Raymond de Wit en kent het bedrijf een landelijke dekking vanuit 11 locaties en heeft inmiddels 32 kantoormedewerkers. Zomer 2018 is voor het eerst de magische grens behaald van 500 medewerkers uitgezonden op de werkvloer.

Wiver is en blijft een bedrijf met ambitie en de wil om te groeien, we doen dat liever rustig en goed zodat we de kwaliteit kunnen blijven leveren die we zelf voor ogen hebben en van een logistiek specialist verwacht mag worden.

Geschiedenis Wiver Uitzendbureau

Geschiedenis Wiver Uitzendbureau