Flexpersoneel sinds 1986

Marktleider in de verhuisbranche

Uitzendbureau verhuisbranche

Extra personeel voor verhuisbedrijven

Het is 1986 als Fred de Wit vanuit Nieuwegein een start maakt met het bemiddelen van logistiek uitvoerend personeel. Fred was daarvoor leraar bij het toenmalige VTL (Verkeer, Transport en Logistiek) en had al de nodige connecties binnen de logistiek en verhuisbranche als contactpersoon vanuit de opleidingen. Destijds was de naamstelling Wiver Service B.V. met als doelstelling, service verlenen aan bedrijven middels de inzet van extra personeel voor hoofdzakelijk verhuisbedrijven.

Succesvolle formule

De formule heeft succes en Wiver Service B.V. krijgt het alsmaar drukker. Steeds meer bedrijven weten Wiver te vinden en dit is ook het moment dat Raymond de Wit, de zoon van Fred, mee begint te draaien binnen het bedrijf. In 1997 draagt Fred met alle vertrouwen het stokje over aan zijn zoon Raymond en doet een stap terug uit het bedrijf.

Wiver Logistiek B.V.

Wiver breidt uit. In aantal opdrachtgevers en vestigingen. Wiver blijft groot in verhuizers maar zendt daarnaast ook steeds meer vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers en reachtruck chauffeurs uit. Het is rond de eeuwwisseling als daarom de naam verandert van Wiver Service naar Wiver Logistiek.

Vandaag de dag valt de dagelijkse leiding volledig onder Raymond de Wit en kent het bedrijf een landelijke dekking vanuit 10 locaties en heeft inmiddels 25 kantoormedewerkers. Zomer 2018 is voor het eerst de magische grens behaald van 500 medewerkers uitgezonden op de werkvloer.

Over Wiver

Wiver is hét uitzendbureau voor Transport en Logistiek. Meer dan 600 uitzendkrachten werken dagelijks  voor verhuisbedrijven, transporteurs en logistieke bedrijven.

Over Wiver

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1986 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.