Wiver maakt het u gemakkelijk

Door te kiezen voor payrolling van Wiver kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen. We zijn het uitzendbureau voor vakmensen. We bieden in heel Nederland uitvoerend personeel aan op projectbasis. Kwaliteit en service staat bij ons voorop. We snappen dat u niet veel tijd kwijt wilt zijn aan administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s. We zorgen ervoor dat u gemotiveerd en flexibel personeel kunt aannemen. Of het nu gaat om 1 dag of een groot project. Wij staan voor u klaar.

Wiver als juridische werkgever

Payrolling via Wiver werkt eenvoudig. Hierbij werft en selecteert u zelf uw personeel. Ook de onderhandeling over de arbeidsvoorwaarden doet u zelf. Vervolgens komt deze medewerker bij Wiver op de loonlijst. Wij stellen een arbeidsovereenkomst op met medewerker. Wij spelen hierbij de rol van juridische werkgever, terwijl de werkzaamheden worden verricht in uw organisatie. U zorgt ervoor dat alle gewerkte uren in ons systeem komen, waarna wij deze verwerken tot een loonstrook en een factuur. Ook doen wij een melding bij verzekeraars en bij de belastingdienst. Voor een correcte afhandeling kiest u voor payroll van Wiver.

Besparing met payroll

Als alle kosten netjes in de payroll worden opgenomen, dan kan dit gemiddeld een besparing van 5 tot 10% opleveren ten opzichte van iemand zelf op de loonlijst zetten. Wilt u weten wat de exacte calculatie voor uw bedrijf zou kunnen zijn als u kiest voor payroll van Wiver? Laat u informeren door een van onze medewerkers.

Voordelen van payroll

Is het nog onduidelijk waarom u uw medewerkers bij Wiver op de loonlijst moet zetten? We zetten de voordelen graag nog even voor u op een rijtje. Maak het u gemakkelijk en werk met payroll:

  • Meer mogelijkheden met flexibele arbeidscontracten;
  • U heeft geen personeels- en salarisadministratie nodig;
  • Geen ziekte en ontslagrisico meer;
  • U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Laat u informeren

Werken via payroll is interessant voor iedere organisatie die werkt met personeel. Met name omdat payroll erg flexibel is, beperkte risico’s met zich meebrengt en financiële voordelen biedt. Graag meer weten? Of graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via info@wiver.nl. Geen administratieve rompslomp meer met payroll via Wiver.