Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Payrolling

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Wiver is uw partner in payrolling

Wilt u direct met payrolling aan de slag? Als werkgever wilt u onbekommerd kunnen werken. Geen zorgen over administratieve rompslomp of werkgeversrisico’s. Daarom kiest u voor Wiver als uw payrolling expert. Wij ondersteunen u bij uw werkgeverschap. Hierdoor heeft u alle vrijheid om te doen waar u goed in bent; ondernemen! Stressvrij ondernemen doet u bij Wiver.

Wat is payrolling?

Een payroll-aanbieder neemt jouw personeel op papier in dienst en neemt de rol over van juridische werkgever. Dit houdt in dat u geen omkijken meer heeft naar alle administratieve handelingen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen. Jij als opdrachtgever blijft alle belangrijke kernzaken zelf bepalen. Er verandert verder in principe dus niks op de werkvloer. Wiver is de onderneming voor payrolling.

Meer vrijheid, minder verplichtingen

Payrolling van Wiver staat voor gemak, flexibiliteit en goede service. U werft zelf uw personeel en onderhandelt met hen over de arbeidsvoorwaarden. Vervolgens zet u eenvoudig deze medewerker bij Wiver op de loonlijst. Wij stellen een arbeidsovereenkomst op met deze medewerker. Wiver figureert daarmee als juridische werkgever, terwijl de werkzaamheden in uw organisatie worden verricht. U voert zelf alle gewerkte uren in in ons systeem, waarna wij deze verwerken tot loonstrook en een factuur. Ook doen wij de melding bij verzekeraars en de Belastingdienst. Kies voor payrolling van Wiver.

Voor wie is payrolling interessant?

Iedere organisatie die met personeel werkt heeft baat bij payroll. Dit vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel. Het maakt hierbij niet uit of het om een klus van 1 dag gaat of om een groot project. Voordelen van payrolling voor werkgevers:

  • Geen salarisadministratie meer
  • Uitbetaling van loon wordt verzorgd
  • Blijf zelf de controle houden over het werven van medewerkers
  • Geen werkgeversrisico meer
  • U betaalt niet door bij ziekte

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer vrijheid in uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord. Op onze website vindt u alle contactgegevens van een vestiging bij u in de buurt. U kunt ons ook mailen op info@wiver.nl. Als werkgever zit u voor payrolling goed bij Wiver.