Ik ben op zoek naar werk:

Personeel Wiver

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Nooit meer een personeelstekort

Wiver regelt voor u dat iedere geplande klus altijd door kan gaan. Ook als u bijvoorbeeld kort van te voren een ziekmelding binnenkrijgt. Juist op zulke ‘onvoorziene omstandigheden’ weten wij goed in te springen. En daar heeft u, als opdrachtgever, profijt van! U hoeft dus nooit meer last van een personeelstekort te hebben!

Ervaren mensen snel inzetbaar door geheel Nederland

Dit is mogelijk doordat wij beschikken over een vaste arbeidspool van ervaren medewerkers die snel ingezet kunnen worden. Bij een spoedaanvraag zelfs binnen 1 uur!

Kostenvoordelen

Onze medewerkers zijn ervaren en kennen de werkzaamheden in de verschillende sectoren. Hierdoor zijn zij direct inzetbaar, zonder productieverlies en schade. Ook bij spoedaanvragen worden onze klanten direct geholpen. Dit zorgt voor rust en kostenbesparingen bij hen en tevreden klanten bij ons. Een bijkomend voordeel van onze werkwijze is dat de ‘risico’s’ bij vast personeel, zoals ziekteverzuim en leegloop (geen werk maar wel het salaris moeten doorbetalen), volledig afgedekt zijn.

Reistijdkiller

Maar niet alleen door ons direct inzetbare, ervaren personeel kunt u kosten besparen. Wij hebben voor landelijk werkende bedrijven namelijk de reistijdkiller ontwikkeld. Door de reistijdkiller betaalt u niet voor de reistijd, maar alleen voor de gewerkte uren.

Zo bespaart u bijvoorbeeld bij 1 uur reistijd per man per dag al snel €5.000,- op jaarbasis!
Niet zo vreemd dus dat de reistijdkiller zeer wordt gewaardeerd door onze klanten!

Voor wie?

Onze arbeidspool is in principe geschikt voor alle sectoren. Met name projectmatig werkende bedrijven maken er gebruik van, omdat vooral zij met enige regelmaat behoefte hebben aan direct inzetbaar, ervaren personeel. Aan mensen die van aanpakken weten. Aan werknemers die niet alleen kwalitatief maar ook kwantitatief goed werk leveren. Dit voorkomt productieverlies en schades. Want daar zit u niet op te wachten!