Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Betaal alleen de gewerkte uren, niet de reistijd!

U werkt landelijk? Wij ook. U wilt kosten besparen? Wij kunnen u helpen. Wiver heeft een uniek concept ontwikkeld als het gaat om het projectmatig inzetten van inleenpersoneel op locatie: de Reistijdkiller. Ook voor werkzaamheden over de grens blijkt dit een oplossing.

Hoe werkt het?

Wiver maakt het haar opdrachtgevers mogelijk flinke besparingen te realiseren door personeel te laten starten op de daadwerkelijke werklocatie en niet, zoals gebruikelijk, op de vestiging of loods of een andere verafgelegen verzamelplaats. Hierdoor wordt geen reistijd gerekend en kunt u als fors besparen op de kosten van ingeleend personeel.

Een rekenvoorbeeld

U heeft drie man nodig op een klus, waarbij een reistijd geldt van één uur per persoon per dag. Uw mogelijke besparing bedraagt dus drie uur, oftewel omgerekend €75,- per dag. Op jaarbasis loopt die besparing op tot ca. €19.500,-. En hoe meer reistijd er normaliter per dag zou worden betaald, hoe groter de bespaarmogelijkheden.

Wat levert het mij op?

In beginsel betaalt u dus alléén voor productieve uren. Dat levert een flinke besparing op en betekent dat u:

 • Een betere marge realiseert
 • Nog scherper kunt offreren, waardoor u meer omzet binnenhaalt;
 • Het werkgebied kunt uitbreiden want de reistijd kost u niks meer.

Wiver zorgt vanuit haar acht vestigingen altijd voor goede en betrouwbare mensen ter plekke, zonder extra kosten. In een tijd dat de prijzen onder druk staan blijkt dit een voor alle partijen zeer lucratieve en succesvolle werkwijze.

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.