Betaal alleen de gewerkte uren, niet de reistijd!

U werkt landelijk? Wij ook. U wilt kosten besparen? Wij kunnen u helpen. Wiver heeft een uniek concept ontwikkeld als het gaat om het projectmatig inzetten van inleenpersoneel op locatie: de Reistijdkiller. Ook voor werkzaamheden over de grens blijkt dit een oplossing.

Hoe werkt het?

Wiver maakt het haar opdrachtgevers mogelijk flinke besparingen te realiseren door personeel te laten starten op de daadwerkelijke werklocatie en niet, zoals gebruikelijk, op de vestiging of loods of een andere verafgelegen verzamelplaats. Hierdoor wordt geen reistijd gerekend en kunt u als fors besparen op de kosten van ingeleend personeel.

Een rekenvoorbeeld

U heeft drie man nodig op een klus, waarbij een reistijd geldt van één uur per persoon per dag. Uw mogelijke besparing bedraagt dus drie uur, oftwel omgerekend €60,- per dag. Op jaarbasis loopt die besparing op tot ca. €15.000,-. En hoe meer reistijd er normaliter per dag zou worden betaald, hoe groter de bespaarmogelijkheden.

Wat levert het mij op?

In beginsel betaalt u dus alléén voor productieve uren. Dat levert een flinke besparing op en betekent dat u:

Een betere marge realiseert

Nog scherper kunt offreren, waardoor u meer omzet binnenhaalt;
Het werkgebied kunt uitbreiden want de reistijd kost u niks meer.

Wiver zorgt vanuit haar acht vestigingen altijd voor goede en betrouwbare mensen ter plekke, zonder extra kosten. In een tijd dat de prijzen onder druk staan blijkt dit een voor alle partijen zeer lucratieve en succesvolle werkwijze.