Ik ben op zoek naar werk:

Personeel Wiver

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Betaal alleen de gewerkte uren, niet de reistijd!

U werkt landelijk? Wij ook. U wilt kosten besparen? Wij kunnen u helpen. Wiver heeft een uniek concept ontwikkeld als het gaat om het projectmatig inzetten van inleenpersoneel op locatie: de Reistijdkiller. Ook voor werkzaamheden over de grens blijkt dit een oplossing.

Hoe werkt het?

Wiver maakt het haar opdrachtgevers mogelijk flinke besparingen te realiseren door personeel te laten starten op de daadwerkelijke werklocatie en niet, zoals gebruikelijk, op de vestiging of loods of een andere verafgelegen verzamelplaats. Hierdoor wordt geen reistijd gerekend en kunt u als fors besparen op de kosten van ingeleend personeel.

Een rekenvoorbeeld

U heeft drie man nodig op een klus, waarbij een reistijd geldt van één uur per persoon per dag. Uw mogelijke besparing bedraagt dus drie uur, oftwel omgerekend €60,- per dag. Op jaarbasis loopt die besparing op tot ca. €15.000,-. En hoe meer reistijd er normaliter per dag zou worden betaald, hoe groter de bespaarmogelijkheden.

Wat levert het mij op?

In beginsel betaalt u dus alléén voor productieve uren. Dat levert een flinke besparing op en betekent dat u:

Een betere marge realiseert

  • Nog scherper kunt offreren, waardoor u meer omzet binnenhaalt;
  • Het werkgebied kunt uitbreiden want de reistijd kost u niks meer.

Wiver zorgt vanuit haar acht vestigingen altijd voor goede en betrouwbare mensen ter plekke, zonder extra kosten. In een tijd dat de prijzen onder druk staan blijkt dit een voor alle partijen zeer lucratieve en succesvolle werkwijze.