Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Het beste uitzendbureau voor een geschikte vacature in Rotterdam

Als u heeft gezocht naar een uitzendbureau in Rotterdam, zit u goed bij Wiver. Wij leveren u snel goed en gemotiveerd personeel. Doet u een spoedaanvraag, dan heeft u doorgaans binnen een uur de juiste mensen op de juiste plek. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van uitzendbureaus in de logistiek, bouw en transport. Op die manier kunnen we snel schakelen en hebben we korte lijnen. Daardoor kunt u in Rotterdam rekenen op uitzendkrachten die op tijd komen en zich aan afspraken houden.

Wij vullen uw vacature in de bouw, transport en logistiek

Als uitzendbureau kunnen wij u helpen, wanneer u een vacature in de bouw, logistiek en transport heeft. Wij zorgen dan voor de werkvoorbereider of timmerman die u nodig heeft. Maar ook met een vacature in de logistiek kunnen wij u van dienst zijn. U vindt bij ons bijvoorbeeld een ervaren en gediplomeerde vrachtwagenchauffeur en magazijnmedewerker in een handomdraai. We kunnen u langdurig helpen als u meerdere vacatures beschikbaar heeft, want u hoeft pas na 5,5 jaar een medewerker van ons uitzendbureau vast in dienst te nemen. Neemt u zelf personeel aan, dan moet u ze in Rotterdam na 2 jaar al een vast contract bieden. Ook bieden we hulp bij piekmomenten en kunt u gebruik maken van payroll. Payrolling biedt vele voordelen waar wij u graag over informeren. Schakel ons in en wij leveren u de flexibele schil die u nodig heeft.

Voordelen van ons uitzendbureau

Wij zijn niet het enige uitzendbureau in Rotterdam en u kunt dus ook heel goed een van onze concurrenten inschakelen. Toch hopen we dat u voor ons zult kiezen voor uw vacature in de bouw of andere sector, want u profiteert daarmee in Rotterdam van vele voordelen:

  • U kunt bij ons rekenen op meer dan 28 jaar ervaring als uitzendbureau
  • Bij ons betaalt u in Rotterdam alleen gewerkte uren, dus geen reistijdkosten
  • Wij bieden u divers personeel en kunnen dit via een payroll constructie doen
  • Ons maatwerk is vaak voordeliger: u bespaart tot 8% op uw loonkosten!
  • Ons bedrijf is aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU)

Snel uw flexibele schil

Wij hebben kwaliteit, efficiëntie en snelheid hoog in het vaandel staan. Dat heeft al tot vele tevreden klanten geleid in Rotterdam en de rest van Nederland. Wilt u ook ervaren hoe wij als uitzendbureau en payrollbureau werken? Huur dan vandaag nog een magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur in via ons. U kunt bellen naar 010-7410060 of stuur ons een e-mail via rotterdam@wiver.nl. Of laat een bericht achter via ons online contactformulier als u geïnteresseerd bent in hardwerkend personeel. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw vacature in de bouw, transport en logistiek in te vullen. Zijn wij uw uitzendbureau in Rotterdam?

 Werken in omgeving Rotterdam in de bouw logistiek of transport. Wiver vindt personeel voor elke opdracht