Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Uitzendbureau transport

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Gemotiveerd personeel door heel Nederland

Wiver is al sinds 1986 hét uitzendbureau voor transport. We kunnen snel vakkundig en gemotiveerd personeel leveren in heel Nederland. Ons team van ervaren medewerkers heeft ervaring in diverse sectoren, zoals transport en logistiek. Ons uitzendbureau regelt de juiste man op de juiste plaats. Wiver streeft naar transparantie omtrent kwaliteit en service van dienstlening. Kiest u voor ons bureau, dan maakt u de keuze voor kwaliteit, efficiënt, snelheid en betrouwbaarheid.

Flexibele medewerkers

Wiver is het uitzendbureau dat ervaren medewerkers op projectbasis door heel Nederland levert. Hierdoor bespaart u op reiskostenvergoeding voor uw transport medewerkers. U betaalt namelijk alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Een voordeel van ingehuurd transportpersoneel zijn de lage kosten en het gemak. Geen administratieve rompslomp meer of ontslagprocedures. Ons uitzendbureau kan zelfs binnen 1 uur iemand regelen op uw locatie. Dit kan handig zijn bij een spoedopdracht of in geval van uitval van uw huidige transportpersoneel.

Uw uitzendbureau voor transport personeel

Wij zijn het uitzendbureau dat bemiddelt in vakkundig personeel. Dit doen we bij gerenommeerde transportbedrijven en eigen vervoerders. Wij hebben een team van 110 medewerkers die werkzaam zijn in de transport. We regelen de inzet van onze transportmedewerkers vanuit 9 vestigingen. Zo is er altijd een geschikte kandidaat in uw regio. U heeft direct een geschikte kandidaat voor uw project.

Waarom Wiver beter werkt dan een andere uitzendbureau

Wiver is het uitzendbureau voor transport omdat wij flexibel en betrouwbaar werken. Afspraak is afspraak. Onze medewerkers zijn professioneel en goed opgeleid. Waarom u moet kiezen voor ons:

  • 99,6% opkomst van mensen
  • 99,5% van de mensen is op tijd aan het werk
  • 87,1% van de spoedaanvragen worden binnen 1 uur afgehandeld

Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging

Nieuwsgierig geworden of direct flexibel personeel nodig? Bel ons of kom direct langs bij ons op de vestiging. Op onze website vindt u welke locatie in uw regio zit. Heeft u een algemene vraag? Mail ons dan op info@wiver.nl. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Wiver is het uitzendbureau voor transport.