Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Transportpersoneel

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Al 30 jaar actief

Wiver is sinds 1986 actief in het bemiddelen van transportpersoneel. Bij gerenommeerde transportbedrijven en eigen vervoerders. Wiver heeft een team van 110 vrachtwagenchauffeurs en koeriers voor allerlei type voertuigen en werkzaamheden.

Landelijke dekking

Wiver regelt landelijke de inzet van chauffeurs vanuit 9 vestigingen, welke verspreid zijn in heel Nederland. Kortom Wiver kan voor een transportbedrijf en logsitiek dienstverlener de landelijke flexschil van chauffeurs regelen tegen lagere kosten.

Wiver bemiddelt transportpersoneel voor de volgende functies:

  • vrachtwagenchauffeur;
  • distributiechauffeur;
  • trailerchauffeur;
  • verhuischauffeur;
  • koerier.

Directe inzetbaarheid

Heeft u ervaren vrachtwagenchauffeurs nodig die direct inzetbaar zijn? Wij leveren waar dan ook in Nederland personeel en bij spoed veelal zelfs binnen 1 uur. Altijd handig bij ziekte of een spoedaanvraag van je klanten.

Voldoen aan alle eisen

Onze chauffeurs hebben desgewenst VCA en VOG. Ook hebben onze transportmedewerkers Code 95 en digipas. Uiteraard voldoen we aan de eisen die je van een gerenomeerd buro mag verwachten. We zijn lid van de ABU en tevens NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd.

Solliciteren

Zoek je een leuke baan? Kijk dan in ons vacatureaanbod of stuur je gegevens naar ons toe middels open sollicitatie.