Uitzendbureau voor bouwlogistiek

Ondersteunend personeel voor in de bouw

Uitzendbureau bouwlogsitiek

Uitzendbureau voor Bouwlogistiek

Wiver is hét uitzendbureau voor bedrijven in de bouwbranche die ondersteuning wensen voor de aan- en afvoer van bouwmaterialen Met tien vestigingen strategisch verspreid over heel Nederland leveren wij logistiek personeel voor in de bouw meestal binnen een uur.

Logistiek personeel voor in de bouw

Wiver vervult dagelijks tientallen vacatures voor verschillende opdrachtgevers in de bouw. Voor elke opdracht matchen wij snel en slagvaardig het juiste logistieke personeel. Vacatures die wij kunnen invullen zijn o.a. sjouwers in de bouw, bijrijder en chauffeurs.

Opleidingen en kwalificaties

Wij investeren veel in onze medewerkers om zo de kennis en vaardigheden op een hoger niveau te krijgen en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo verzorgen wij VCA cursussen, chauffeursopleiding, code 95 , verhuisopleidingen, hef- en reachtruck opleidingen en beschikken onze mensen over een VOG.

Over Wiver

Wiver is hét uitzendbureau voor Transport en Logistiek. Meer dan 600 uitzendkrachten werken dagelijks  voor verhuisbedrijven, transporteurs en logistieke bedrijven.

Over Wiver

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Bouwlogistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.