Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Wiver Uitzendbureau Den Haag

Leuk werk in de logistiek?

Wiver is hét Uitzendbureau in Den Haag. We hebben leuk werk voor je in de verhuizingen, transport & logistiek en techniek. Ons uitzendbureau is sinds 1986 actief in het leveren van professionele medewerkers die graag met de handen werken. Of het nu gaat om een vacature voor verhuizers, vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, of een vacature in de logistiek.Wiver Den Haag heeft voor u de beste medewerkers. Neem contact op via 070-3881908 of mail naar denhaag@wiver.nl.

Landelijk inzetbaar personeel

Wiver regelt uitvoerend en gemotiveerd personeel op locatie in Den Haag en in de rest van Nederland. Dit doen we voor diverse projecten, ongeacht welk tijdstip. Doordat ons uitzendbureau personeel regelt in uw regio, hoeft u zich niet druk te maken om het uitbetalen van reiskostenvergoeding. Dit kan per medewerker in de bouw, logistiek en transport, jaarlijks een besparing opleveren van € 5.000,-. Op zoek naar magazijnmedewerker, verhuizer of vrachtwagenchauffeur voor 1 dag of juist voor een groot project? Dan zijn wij uw adres.

Direct mensen gezocht in Den Haag?

Een spoedopdracht in Den Haag? Geen probleem! Ons uitzendbureau kan in vele gevallen spoedaanvragen binnen 1 uur invullen. Uw vacature in de logistiek, transport en in de bouw is bij ons zo ingevuld. Naast onze vestiging in Den Haag hebben we nog een aantal andere vestigingen. Snel logistiek personeel nodig? Ons uitzendbureau in Den Haag regelt het voor u.

  Informatie aanvragen

  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

  Laat Wiver uw landelijke flexibele schil regelen

  Door de nieuwe wetgeving zijn bedrijven steeds meer tijd kwijt aan personele rompslomp en bent u gedwongen iemand na drie jaar vast in dienst te nemen. Bij ons uitzendbureau is dat pas na 4 jaar. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een verhuizer, magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur. Uw flexibele schil in Den Haag laat u regelen door Wiver, omdat bij ons geldt:

  • Afspraak is afspraak
  • Hoge opkomst van personeel (99,6%)
  • Onze medewerkers zijn op tijd
  • Vullen spoedaanvragen binnen 1 uur in
  • Meer vrijheid met payroll van Wiver

  Ik ben op zoek naar

  personeel

  Ik ben op zoek naar

  een baan

  Meer informatie over een vacature in de logistiek, bouw en transport?

  Snel een vrachtwagenchauffeur, verhuizer of magazijnmedewerker nodig of ander personeel gezocht? Bekijk dan onze vele vacatures of plaats zelf een vacature! Wiver is uw partner die staat voor kwaliteit, efficiënt, snelheid en betrouwbaarheid. En dat alles tegen lage kosten. Voor meer informatie kunt u onze vestiging in Den Haag bellen op het nummer: 070-3881908. Heeft u een vraag en wilt u graag een e-mail sturen? Dan kan dat ook via denhaag@wiver.nl. Kies ook voor flexibel werken in de bouw, techniek, logistiek en transport en plaats of bekijk de vacatures via ons uitzendbureau in Den Haag. Hieronder ziet u de sectoren waarin wij actief zijn:

  Dus bent u op zoek naar een geschikte oproepkracht of uitzendkracht voor uw werkzaamheden? Schakel dan uitzendbureau Wiver in. Hieronder ziet u de verschillende sectoren waarin wij medewerker kunnen leveren:

  Geschiedenis

  Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

  Geschiedenis

  Opdrachtgevers

  Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

  Opdrachtgevers

  Ons team

  Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

  Team

  Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

  Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

  Onze missie

  Echte aanpakkers

  Flexibele schil

  Verhuisbedrijven en ook  transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

  Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

  Betrouwbare werkgever

  Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.