Ik ben op zoek naar werk:

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Vacature bouw

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Vakmensen vindt u bij Wiver

Een passende vacature in de bouw vindt u bij Wiver. Zoekt u een medewerker die werkzaam is in de bouw of bent u zelf juist op zoek naar een functie in deze sector? We hebben een geschikte vacature voor u, door heel Nederland. Ons uitzendbureau is al sinds 1986 gespecialiseerd in het leveren van gemotiveerd personeel. Wiver heeft landelijk beschikking over een team van 100 medewerkers in de bouw. Uw vacature is zo ingevuld met personeel via Wiver. Laat u door ons informeren.

Uw vacature in de bouw binnen 1 uur ingevuld

Heeft u een openstaande vacature in de bouw en direct iemand nodig? Wiver biedt in heel Nederland uitvoerend personeel op projectbasis. U bent, als bedrijf, geen hoge kosten meer kwijt aan reistijd van uw personeel in de bouw. U betaalt alleen voor de gewerkte uren bij ons. Op zoek naar gekwalificeerd personeel voor 1 dag of voor een groot project? Geen probleem bij Wiver. In geval van spoed kunnen wij zelfs personeel leveren binnen 1 uur. Als de klus maar op tijd klaar is. Personeel kan rekenen op een secure wekelijkse betaling.

Wiver levert medewerkers op projectbasis

Wij leveren gedreven en kundig personeel op projectbasis door heel Nederland. Kiest u voor ons, dan levert een forse besparing op. U betaalt alleen voor de echte werktijd. Per medewerker scheelt dit al snel €5.000,- bij 1 uur reistijd per dag. Dit concept is vooral toepasbaar op de bouw en bouwlogistiek. Zo kunnen we met sjouwploegen de bouwmaterialen op de juiste plek aanleveren. Bouwvakkers kunnen hierdoor direct aan de slag. Wilt u een vacature bij ons plaatsen? Neem dan snel contact met ons op.

Waarom opdrachtgevers voor Wiver kiezen

Wij doen er alles aan om uw vacature snel ingevuld te krijgen en om vakmensen snel te voorzien van een passende functie. Een reden waarom Wiver het uitzendbureau voor u is:

  • Concurrentiekracht groeit doordat u, als werkgever, snel kunt inspelen op de markt
  • Snel een geschikte kundige medewerker voor in de bouw
  • Geen administratie en personele risico’s meer
  • Geen stress over ontslagzaken, ziektekosten en leegloop
  • Uitbesteden van personeel levert kostenbesparing op

Maak u organisatie flexibel

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of direct een vacature plaatsen? Neem dan snel contact op met een van onze vestigingen. Plaats uw vacature in de bouw bij Wiver.