Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Vakkundig personeel

Heeft u een vacature in de logistiek die snel gevuld moet worden? Wiver is het uitzendbureau voor vakmensen. Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in logistiek personeel. Zo hebben we een groot netwerk van medewerkers die in de logistiek werken in allerlei disciplines. Uw vacature vullen we door een van onze Nederlandssprekende medewerkers in te zetten. Op deze manier kunnen we uw vacature al binnen 1 uur vervullen. In geval van spoedaanvragen of ziekte kan dit erg handig zijn. Met flexibel personeel springt u snel in op veranderingen in de markt.

Personeel door heel Nederland

Wiver heeft diverse vestigingen door heel Nederland. Met onze 9 vestigingen kunnen we landelijk personeel leveren op allerlei projecten. Een groot voordeel hiervan is dat we logistiek personeel in iedere regio hebben zitten. Heeft u een vacature en snel iemand nodig? Laat het ons weten. Wij zorgen dat u snel bent voorzien van kundig personeel. Omdat we lokaal de juiste medewerker kunnen regelen, kunt u als werkgever besparen op reiskosten van de medewerker. Op onze website vindt u hier meer informatie over.

Uw vacature in de logistiek snel gevuld

Het inhuren van flexibel personeel levert vele voordelen op. Daarnaast is het inhuren van tijdelijke medewerkers goedkoper dan vast personeel. Zelfs bij tijdelijke contracten. Op onze website laten we dit zien door middel van een speciaal calculatiemodel. Een vacature in de logistiek laat u dus voordelig vervullen door Wiver.

Wiver is de juiste keuze voor uw personeel

Zoekt u wegens uitbreiding of een spoedklus extra personeel? Of wilt u gewoon meer flexibiliteit in uw organisatie? Laat ons de juiste kandidaat vinden voor uw vacature. Wij leveren logistiek personeel voor de volgende functies:

  • Magazijnmedewerker
  • Heftruckchauffeur
  • Reachtruckchauffeur
  • Orderpicker
  • Archiefmedewerker
  • Teamleider

Op zoek naar de juiste persoon voor uw vacature?

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod van logistiek personeel? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Op onze website vindt u alle contactinformatie van een vestiging bij u in de regio. Laat ons de juiste medewerker vinden voor uw vacature in de logistiek.