Werken als vakantiekracht bij Wiver?

Reageer snel op deze vacature voor vakantiewerk!

vakantiewerk Utrecht

Op zoek naar goed betaald vakantiewerk?

Voor al onze vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor de meivakantie en zomervakantie. Zoek jij vakantiewerk om te sparen voor je examenreis of vakantie met je vrienden? Dan is dit de kans om flink bij te verdienen want wij betalen het brutosalaris voor vakantiekrachten tot en met 17 jaar netto uit!

Salaris van €6,82 tot €14,70 per uur

We bieden je graag vakantiewerk aan in verschillende regio’s zoals Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Afhankelijk van je leeftijd verdien je als vakantiekracht €6,82 tot €14,70 per uur. Dat tikt lekker aan!

Hét uitzendbureau voor vakantiewerk

Wiver is al sinds 1986 hét uitzendbureau gespecialiseerd in verhuizers, logistiek en transport. Gedurende elke vakantie bieden wij vakantiewerk aan vanaf 16 jaar en ouder. Wil je lekker bezig zijn en goed verdienen, dan is dit jouw ideale vakantiewerk.

Werken bij Wiver

Meerdere vacatures voor vakantiewerk!

Over Wiver

Wiver bestaat al sinds 1986 en is een landelijk werkend uitzendbureau gespecialiseerd in transport en logistiek. Een goede relatie met onze werknemers en klanten vinden wij van het grootste belang. Ontzorgen van klanten en medewerkers staat dan ook in het vaandel. Service en flexibiliteit zit in onze genen en als familiebedrijf gaan we echt voor de lange termijn. Wij streven naar het best mogelijke werkgeverschap in de vorm van een goed salaris, lange contracten, opleidingsmogelijkheden en natuurlijk de best passende baan.

Wat wij vakantiekrachten bieden

  • Salaris van €6,80 – €14,70 per uur
  • Onkostenvergoeding tot €200 per maand
  • Overwerktoeslag van 130%
  • Lol met je collega’s
  • Flexibel werken wanneer jij wilt
  • Gratis werkkleding

Solliciteren naar vakantiewerk

Solliciteren naar vakantiewerk is heel eenvoudig. Klik op de knop solliciteren en laat je gegevens achter. Je kan ook een mailtje sturen naar sollicitatie@wiver.nl of een chat opstarten.  Graag nemen wij in een persoonlijke gesprek jouw wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden door. Als het allemaal past, kan je vrijwel direct aan de slag.