Werken als verhuizer bij Top Movers?

Reageer snel op deze top vacature!

vacature bij top movers

Vacature Verhuizer bij Top Movers

Voor onze opdrachtgever Top Movers zoeken wij per direct verhuizers voor meerdere vestigingen door heel Nederland. Top Movers is een landelijk werkend verhuisbedrijf dat bekend staat om zijn goede service en aandacht voor haar 500 medewerkers. Top Movers vindt het belangrijk dat verhuizers plezier hebben in hun werk, goed verdienen en investeert volop in opleidingen. Voor deze verhuisvacature biedt Wiver je een garantie op minimaal 40 uur per week werk voor een periode van 10 maanden. Hierna kan je in dienst treden bij Top Movers zelf.

Salaris van €2100 tot €2500 per maand

We bieden je graag een dienstverband aan waarbij je voor langere tijd kan rekenen op vaste uren. Je verdient vanaf €2100 tot €2500 per maand. Een bedrag dat flink hoger kan uitvallen door een goede onkostenvergoeding, reiskostenregeling en aantrekkelijke overwerktoeslagen.

Hét uitzendbureau voor de verhuisbranche

Wiver is al sinds 1986 hét uitzendbureau van en voor verhuizers. Duizenden medewerkers hebben dankzij onze bemiddeling een vaste baan gekregen. Wil je ook  direct een baan als verhuizer en wekelijks je salaris ontvangen?

Werken bij Top Movers

Aanpakkers gezocht!

Over Top Movers

Top Movers bestaat uit een samenwerkingsverband van erkende professionele Nederlandse verhuisbedrijven. Daarmee biedt Top Movers een landelijke dekking aan met lokale ervaring voor elk verhuisproject. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en overheidsdiensten te verhuizen. Wiver verzorgt namens Top Movers de werving en selectie van verhuismedewerkers. Wiver is sinds 1986 specialist in logistiek personeel en weet voor jou de beste passende functie te vinden. Wiver heeft altijd wel een vestiging bij jou in de buurt om vrijblijvend over de mogelijkheden te kunnen spreken.

Wat wij je bieden

  • Salaris van €2100- €2500 per maand
  • Belastingvrije onkosten vergoeding van €125 per maand
  • Mogelijkheid tot overwerk met een extra toeslag van 30%
  • Werkgarantie tot 40 uur per week
  • 28,5 vrije dagen
  • Pensioenregeling
  • Gratis werkkleding
  • Contract voor 10 maanden
  • Mogelijk vaste aanstelling bij Top Movers
  • VCA certificaat en extra opleiding

Solliciteren

Solliciteren op de vacature van verhuizer is heel eenvoudig. Klik op de knop solliciteren en laat je gegevens achter. Je kan ook een mailtje sturen naar sollicitatie@wiver.nl of een chat opstarten.  Graag nemen wij in een persoonlijke gesprek jouw wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden door. Als het allemaal past kan je vrijwel direct aan de slag.