Werken als vrachtwagenchauffeur bij Wiver?

Reageer snel op deze top vacature!

Vrachtwagenchauffeur vacature

Op zoek naar een betere baan als vrachtwagenchauffeur?

Voor opdrachtgevers uit het hele land hebben wij per direct zeer aantrekkelijke vacatures voor vrachtwagenchauffeurs. Misschien wil je andere werktijden? Of wil je een vaste wagen? Of bevalt het soort transport je niet langer. Of vind je de werksfeer gewoon niet leuk? Misschien wil je gewoon kijken of je meer kunt verdienen? Wat je reden ook is, wij helpen je graag aan betere baan als vrachtwagenchauffeur.

Salaris van €2760 tot €4000 per maand

We bieden je graag een dienstverband aan waarbij je voor langere tijd kan rekenen op vaste uren. Je verdient vanaf €2760 tot €4000 per maand inclusief overuren. Een bedrag dat nog hoger kan uitvallen door een goede onkostenvergoeding, reiskostenregeling en aantrekkelijke overwerktoeslagen.

Hét uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs

Wiver is al sinds 1986 hét uitzendbureau van en voor logistiek. Duizenden medewerkers hebben dankzij onze bemiddeling een vaste baan gekregen. Wil je ook  direct een betere baan als vrachtwagenchauffeur en wekelijks je salaris ontvangen?

Werken bij Wiver

Meerdere topbanen voor vrachtwagenchauffeurs!

Over Wiver

Wiver bestaat al sinds 1986 en is een landelijk werkend uitzendbureau gespecialiseerd in transport en logistiek. Een goede relatie met onze werknemers en klanten vinden wij van het grootste belang. Ontzorgen van klanten en medewerkers staat dan ook in het vaandel. Service en flexibiliteit zit in onze genen en als familiebedrijf gaan we echt voor de lange termijn. Wij streven naar het best mogelijke werkgeverschap in de vorm van een goed salaris, lange contracten, opleidingsmogelijkheden en natuurlijk de best passende baan.

Wat wij vrachtwagenchauffeurs bieden

  • Salaris van €2760- €4000 per maand
  • Onkostenvergoeding tot €200 per maand
  • Overwerktoeslag van 130%
  • Vast contract mogelijk
  • 28,5 vrije dagen
  • Auto van de zaak
  • Pensioenregeling
  • Gratis werkkleding
  • Opleiding rijbewijs CE
  • Opleiding code 96

Solliciteren als vrachtwagenchauffeur

Solliciteren op de vacature van vrachtwagenchauffeur is heel eenvoudig. Klik op de knop solliciteren en laat je gegevens achter. Je kan ook een mailtje sturen naar sollicitatie@wiver.nl of een chat opstarten.  Graag nemen wij in een persoonlijke gesprek jouw wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden door. Als het allemaal past, kan je vrijwel direct aan de slag.