Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Specialist in verhuispersoneel

Wiver is sinds 1986 gespecialiseerd in verhuispersoneel. Wiver heeft een verhuispool van 300 verhuismedewerkers in allerlei disciplines. Daarom is Wiver marktleider in verhuispersoneel.

Flexibele schil

Wiver levert landelijk verhuispersoneel op locatie waarbij alleen betaald wordt voor de gewerkte uren. Dus geen reisttijd en reiskosten meer. Wiver regelt deze landelijke service vanuit 11 vestigingen verspreid over heel Nederland. Kortom Wiver kan voor een verhuisbedrijf de landelijke flexibele schil regelen tegen lagere kosten.

Wiver levert aan verhuisbedrijven personeel voor de volgende functies:

  • verhuizers
  • assistent verhuizer
  • verhuischauffeur

Direct betekent zo nodig binnen één uur

Heeft u een groot project gescoord maar onvoldoende verhuismedewerkers? Weet dat als je een project aanneemt je op Wiver kan bouwen. Dit kan voor de duur van 1 dag of langer. Wij leveren waar dan ook in Nederland de mensen en bij spoed binnen 1 uur. Altijd handig bij ziekte of een spoedaanvraag van je klanten. Bij ziekte leveren we mensen uit de reservepool en omdat ze een bedrijfsauto van Wiver rijden kunnen ze snel ter plaatse zijn.

Gekwalificeerde mensen

Onze mensen hebben desgewenst VCA en VOG. Ook hebben een aantal mensen PPV diploma. Uiteraard voldoen we aan de eisen, die je van een gerenommeerd bureau mag verwachten. Tevens voldoen we aan de eisen van Transport en Logistiek Nederland en PPV.

Tevens zijn de ABU lid en NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. Wilt u vrijblijvend advies van Wiver of contact met een van onze adviseurs bij u in de buurt? Ga dan naar onze contactpagina voor een overzicht van onze vestigingen.

Solliciteren

Mocht je op zoek zijn naar een baan als verhuismedewerker? Kijk dan in ons vacatureaanbod of stuur je gegevens naar ons toe middels open sollicitatie.

Verhuizers zo gevonden via Wiver Uitzendbureau