Het adres voor uw personeel

Verspil geen tijd aan het zoeken van een geschikte vrachtwagenchauffeur. Uitzendbureau is uw partner als het gaat om regelen van flexibel inzetbare medewerkers. Of het nu gaat op projectinrichters, bouwlogistiek personeel of een vrachtwagenchauffeur. Ons team zorgt ervoor dat de juiste mensen op de goede plek komen. We leveren ervaren medewerkers door heel Nederland. Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Snel een vrachtwagenchauffeur tot uw beschikking

Wiver is sinds 1986 actief in het bemiddelen van transportpersoneel. Zo hebben wij een team van 110 vrachtwagenchauffeurs en koeriers voor allerlei type voertuigen en werkzaamheden. Vanuit een van onze 9 vestigingen regelen we de juiste chauffeur voor uw bedrijf. Daarnaast kan Wiver voor een transportbedrijf en logistiek dienstverlener een vrachtwagenchauffeur regelen tegen lagere kosten. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Dit kan op ten duur een forse kostenbesparing met zich mee brengen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ik ben op zoek naar

personeel

Ik ben op zoek naar

een baan

Betrouwbaar en ervaren personeel

Heeft u een ervaren vrachtwagenchauffeur nodig die direct inzetbaar zijn? Laat ons u helpen. Wij kunnen in vele gevallen, waar dan ook in Nederland, personeel leveren. Zo kunnen we bij spoed veelal binnen 1 uur een vrachtwagenchauffeur regelen. Een spoedaanvraag of uitval van uw huidig personeel? Wiver biedt de oplossing. Onze chauffeurs zijn in het bezit van een VCA- en VOG-certificaat. Ook hebben onze transportmedewerkers Code 95 en digipas. Al ons personeel voldoet uiteraard aan de eisen die u van een gerenommeerd bureau mag verwachten. Tevens zijn we lid van de ABU en NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. Wiver staat voor snel, efficiënt, betrouwbaar en kwaliteit. Op ons personeel kunt u rekenen!

Transportpersoneel vindt u bij ons

Indien u op zoek bent naar transportpersoneel, dan belt u ons. Gemotiveerd personeel voor elke klus. We bemiddelen transportpersoneel voor de volgende functies:

  • Vrachtwagenchauffeur
  • Distributiechauffeur
  • Trailerchauffeur
  • Verhuischauffeur
  • Koerier

Vrachtwagenchauffeur - Amsterdam

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u direct personeel inhuren? Bekijk dan onze website voor de contactgegevens van de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt. Wil u meer informatie over alle mogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook bent u altijd welkom op een vestiging in uw regio. Huur snel een vrachtwagenchauffeur in via Wiver.