Werken bij Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Uitzendbureau Wiver Eindhoven

Leuk en afwisselend werk via Wiver

Wiver Logistiek is een uitzendbureau voor vakmensen die met hun handen werken, of die ervoor opgeleid willen worden. Wiver is een groeiende organisatie, die jou veel kan bieden. Wiver heeft veel vacatures voor verhuismedewerkers, transportpersoneel, logistiek personeelmagazijnmedewerkers, bouwpersoneel en bouwlogistiek personeel. Dat houdt in dat we veel vacatures hebben in verschillende branches waar je met je handen werkt. We kijken naar waar je goed in bent en daarop wordt je ingezet.

Kom jij je afspraken na?

Ben je flexibel, representatief en dienstverlenend ingesteld? Ben je een teamspeler en hou je van aanpakken en kom je op tijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken als team met één doel: Tevreden klanten. Dat doen we door onze afspraken na te komen zowel naar onze klanten als ook naar jou. Daarom krijg je bij Wiver wél netjes per week betaald. Zelfs een bedrijfsauto hoort tot de mogelijkheden na gebleken geschiktheid. Bij Wiver geldt: Afspraak is afspraak!

Werksfeer

Persoonlijke benadering en een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Onze klanten willen gemotiveerde mensen, daarom bellen ze Wiver. Als jij met de juiste, positieve instelling op de werkplek verschijnt en je houdt je aan de bedrijfsregels die je via bij ons bekeken hebt, dan gaan onze klanten je terugvragen. Samen houden we de klant tevreden zodat jij veel aan de slag bent en wij tevreden klanten hebben.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als ABU NEN 4400-1 en VCU gecertificeerde uitzendorganisatie werken wij volgens de CAO en wettelijke regels.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vakbekwaam zijn en veilig werken. Wij investeren in opleidingen. Een verhuismedewerker kan via ons VCA en Verhuisdiploma PPV diploma behalen. Een vrachtwagenchauffeur kan bij Wiver zijn rijbewijs C en Code 95 halen. Onze magazijnmedewerkers en orderpickers kunnen hun heftruckcertificaat en reachtruckcertificaat behalen.

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Dan kun je hier solliciteren. Of neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Werken bij bouwlogistiek uitzendbureau Wiver

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.